Αυτό είναι το Rufus Cuff

Ο πρώτος wrist communicator του κόσμου
16 Αυγούστου 2014 06:11
Αυτό είναι το Rufus Cuff

Μια εταιρία από το Los Angeles, η Rufus Labs, μας παρουσιάζει κάτι που ισχυρίζονται πως είναι παραπάνω από ένα smartwatch. Το περιγράφουν ως wrist communicator και βρίσκεται στο Indiegogo με σκοπό χρηματοδότηση ύψους $200.000. Ποιες οι διαφορές του με ένα smartwatch;

Καταρχάς έχει οθόνη 3 ιντσών, κάτι που το κάνει να μοιάζει με smartphone καρπού. Οι εφαρμογές του ποικίλουν από κλήσεις και βιντεοκλήσεις, μέχρι και surfing στο Internet, με τη βοήθεια της συνδεσιμότητας με Android smartphone ή iPhone. Έχει όλες τις λειτουργίες ενός smartwatch όπως fitness app την οποία αξιοποιεί χάρη στο GPS, accelerometer και gyroscope που ενσωματώνει, μπορεί να σας δείξει μηνύματα και ειδοποιήσεις, αλλά και να απαντήσετε χρησιμοποιώντας το full screen πληκτρολόγιο, ή τη φωνητική αναγνώριση.

Το ενδιαφέρον είναι πως είναι ένα πλήρες Android λειτουργικό σύστημα, πράγμα που σας δίνει πρόσβαση στο Play Store, επιτρέποντας τη χρήση εφαρμογών χωρίς την ανάγκη για smartphone. Είναι αδιάβροχο, έχει Wi-Fi και Bluetooth και έρχεται σε πληθώρα χρωμάτων. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά αυτό το προϊόν καταφέρει να βγει στην παραγωγή.

The Rufus Cuff (works with iPhone & Android) from rufuslabs on Vimeo.

Tags: