Samsung Odyssey: Το νέο Oculus Rift killer;

Το νέο Windows Mixed Reality headset από την Samsung
05 Οκτωβρίου 2017 04:15
Samsung Odyssey: Το νέο Oculus Rift killer;

Πέρασε ο καιρός αναμονής και ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης του νέου Samsung Odyssey, ένα από τα πρώτα Windows Mixed Reality headsets. Το νέο προϊόν της Samsung είναι πολλά υποσχόμενο, ενώ στα χαρτιά κερδίζει τον ανταγωνισμό με μεγάλη διαφορά. Η Κορεατική εταιρία έκανε πολλές αναβαθμίσεις στο νέο της headset και η πιο σημαντική από αυτές είναι σίγουρα αυτή της αντικατάστασης των panel.

Το Odyssey έρχεται εξοπλισμένο με δυο OLED panel, ανάλυσης 1400x1600 και καλύτερο πεδίο όρασης 110 μοιρών. Αυτές οι αναβαθμίσεις υπόσχονται μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στο VR, καθώς όλα τα προϊόντα της αγοράς έχουν συνήθως μέγιστη ανάλυση panel, 1400x1400 και 95 μοίρες πεδίο όρασης. H Samsung μάλλον στοχεύει να ανταγωνιστεί headsets όπως το HTC Vive και το Oculus Rift, αφού παραδίδει μια πολύ premium συσκευή στην ανάλογη τιμή.

Το Samsung Odyssey πρόκειται να είναι διαθέσιμο για αγορά στις 6 Νοεμβρίου με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $499, συμπεριλαμβανομένων των motion controllers, ενώ για τη λειτουργία του απαιτείται το Windows 10 Fall Creators Update που συμπεριλαμβάνει την πλατφόρμα Windows Mixed Reality.