iPhone 8: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

Θα έρθει χωρίς Touch ID
09 Σεπτεμβρίου 2017 06:36
iPhone 8: Θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

Η Apple θα παρουσιάσει τα νέα της iPhone σε τρεις μέρες, το iPhone 7s, το iPhone 7s Plus και το iPhone 8… ή iPhone X… ή iPhone Edition. Όπως και να ονομαστεί τελικά φαίνεται πως θα αργήσουμε να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων. Όπως αναφέρει το TechCrunch, “η ακριβότερη, πιο εντυπωσιακή έκδοση θα κυκλοφορήσει αργότερα".

Η Wall Street Journal έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό τον ισχυρισμό, ενώ αποκαλύπτει και τους λόγους. Η Apple χρειάστηκε να σταματήσει την παραγωγή για ένα μήνα ενώ έψαχνε τρόπο ενσωμάτωσης του Touch ID αισθητήρα κάτω από την OLED οθόνη του iPhone 8. Τελικά, αποφάσισε να εγκαταλείψει το Touch ID και να το αντικαταστήσει με 3D σάρωση προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Προβλήματα αντιμετώπισε η Apple και με την OLED οθόνη επειδή “το module της οθόνης του iPhone είχε το touch panel εκτός οθόνης” τη στιγμή που τα τηλέφωνα της Samsung, του βασικού προμηθευτή της OLED οθονών, το έχουν ενσωματωμένο.

Πότε λοιπόν μπορούμε να αναμένουμε το iPhone 8; Τα iPhone 7s και 7s Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου με τον παραδοσιακό σχεδιασμό που είδαμε στο iPhone 7. Το iPhone 8 ίσως να καθυστερήσει μέχρι και το Νοέμβριο και σε περιορισμένη μάλιστα διαθεσιμότητα.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι να μάθουμε την αλήθεια δια στόματος Apple την Τρίτη.