Ανακοινώθηκαν τα Beats Studio 3 Wireless ακουστικά της Apple

Με τεχνολογία Pure Adaptive Noise Cancelling
06 Σεπτεμβρίου 2017 04:05
Ανακοινώθηκαν τα Beats Studio 3 Wireless ακουστικά της Apple

Η Apple σε συνεργασία με το τμήμα της που ακούει στο όνομα Beats by Dre, ανακοίνωσε τα νέα premium ακουστικά της. Λόγος για τα Beats Studio 3 Wireless. Πρόκειται για ένα high-end ζευγάρι over-ear ακουστικών που φέρει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τεχνολογίες.

Τα Beats Studio 3 Wireless έρχονται εξοπλισμένα με το W1 chip της εταιρίας, το οποίο αναλαμβάνει τη σωστή επικοινωνία μεταξύ αυτών με τις Apple συσκευές σας (βλ. iOS 10, watchOS 3, macOS Sierra), χαρίζοντας έως και 22 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Η νέα τεχνολογία, Pure Adaptive Noise Cancelling (Pure ANC), εγγυάται μια κορυφαία ακουστική εμπειρία, αφού μπλοκάρει ενεργά τον εξωτερικό θόρυβο, ενώ αυξομειώνει παράλληλα τον ήχο σε πραγματικό χρόνο ώστε να διατηρήσει την υφή του ήχου, την πιστότητα, το εύρος και τη δυναμικότητα του. Απενεργοποιώντας το χαρακτηριστικό αυτό, τα ακουστικά είναι σε θέση να προσφέρουν 18 ακόμη ώρες λειτουργίας, αγγίζοντας το συνολικό ποσό των 40 ωρών. Εντός της συσκευασίας θα βρείτε ακόμη μια θήκη μεταφοράς, ένα 3.5mm καλώδιο με ενσωματωμένο μικρόφωνο, καθώς και ένα καλώδιο φόρτισης.



Οι προ-παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα με την αποστολή να αναμένεται τον ερχόμενο Οκτώβριο. Οι χρωματικές επιλογές που δίνονται στον καταναλωτή είναι οι ακόλουθες: red, matte black, white, porcelain rose, dark blue και shadow gray, με την τιμή όλων των μοντέλων να έχει οριστεί στα $349.99.