Το Tinder στην κορυφή του App Store της Apple

Μετά τη δυνατότητα να δεις ποιος σου έκανε like
03 Σεπτεμβρίου 2017 11:11
Το Tinder στην κορυφή του App Store της Apple

Η πασίγνωστη dating εφαρμογή Tinder φαίνεται πως χτύπησε φλέβα χρυσού, με την προσθήκη της επιλογής – επί πληρωμή φυσικά – να δει κανείς ποιος έχει κάνει like στο προφίλ του. Η συνδρομή για το Tinder Gold είναι διαθέσιμη σε ορισμένες χώρες έναντι $4.99 και η διάθεσή του για το iOS εκτόξευσε την εφαρμογή στην κορυφή του App Store.

Μέχρι τώρα, ο μόνος τρόπος για να δεις πριν το “Likes You” ποιος είχε κάνει like στο προφίλ σας, ήταν να κάνεις swipe right σε όλους. Έτσι πολλές φορές τα matches προέρχονταν από ανθρώπους που έκαναν swipe για αυτό το λόγο, με το Tinder να θέλει να ισορροπήσει το “παιχνίδι” με τη χρηστικότητα. Να σημειώσουμε πως η Gold συνδρομή περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά του Tinder Plus, όπως το Passport, το Rewind, Unlimited Likes, πέντε Super Likes την ημέρα, ένα Boost το μήνα και άλλες δυνατότητες ελέγχου στο προφίλ.

Η εταιρία ισχυρίζεται πως 1.6 δισεκατομμύρια swipes λαμβάνουν χώρα κάθε μέρα στο Tinder σε όλο τον κόσμο. Η κυκλοφορία του Tinder Gold στο Android θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα και η εταιρία υποστηρίζει πως οι χρήστες του θα λαμβάνουν 60% περισσότερα matches από τους free χρήστες.