Η Razer συνεργάζεται με τη CyberPowerPC

Για τη δημιουργία desktop υπολογιστών και κουτιών
03 Σεπτεμβρίου 2017 05:34
Η Razer συνεργάζεται με τη CyberPowerPC

Η Razer είναι γνωστή για τη δημιουργία gaming περιφερειακών που φωτίζονται σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και συνδυασμούς, αλλά η προσφορά της όσον αφορά ολοκληρωμένα υπολογιστικά συστήματα, ξεκινούσε και σε σταματούσε μόνο στη laptop κατηγορία. Στο παρελθόν υπήρξε κάποιου είδους συνεργασία με την NZXT, προσφέροντας ένα από τα best-selling κουτιά της δεύτερης, ντυμένο στα μαύρο-πράσινα χρώματα της Razer, δίχως όμως τη δυνατότητα επιλογής hardware -τουλάχιστον όχι από το site της ίδιας. Αυτό πρόκειται να αλλάξει, αφού η εταιρία βρίσκεται πλέον σε συνεργασία με τη CyberPowerPC. Η συνεργασία τους αυτή επισφραγίζεται με τη διάθεση του πρώτου τους "τέκνου", το P400 'Designed by Razer'.

"Το P400 'Designed by Razer' κουτί υπολογιστή αποτελεί εξέλιξη του πετυχημένου P400 ATX, το οποίο έρχεται σε μια μαύρη mat απόχρωση και ένα ελαφρώς χρωματισμένο tempered glass, πλαϊνό panel. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει επίσης το ευρέως γνωστό και πλέον trademark, εικονικό λογότυπο της Razer (βλ. Φίδι με τρία κεφάλια), υπο-φωτιζόμενο, στην εμπρόσθια μεριά του κουτιού. Οι gamers θα έχουν τη δυνατότητα να παραμετροποιήσουν το hardware στα μέτρα τους, από την προσθήκη υδρόψυξης και έξτρα μνήμης, μέχρι συγκεκριμένες μητρικές και κάρτες γραφικών " - Δελτίο Τύπου της Razer.



Ακόμη δεν υπάρχει αναφορά σχετικά με την τιμή του κουτιού καθαυτού, η διάθεση του όμως είναι προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο, τόσο από το site της εταιρίας, όσο και από επιλεγμένους μεταπωλητές. 

Tags: