Επιστροφή στα θρανία με δώρο από την Huawei

Προσφορά για την έναρξη του σχολικού έτους
30 Αυγούστου 2017 07:16
Επιστροφή στα θρανία με δώρο από την Huawei

Το καλοκαίρι τεχνικά δεν έφυγε ακόμα, ωστόσο η Huawei με το μυαλό στην έναρξη της σχολικής χρονιάς, προσφέρει ένα σακίδιο πλάτης Polo με κάθε αγορά Huawei P10 Lite, P9 Lite και Nova Smart. Λεπτομέρειες στο δελτίο Τύπου της εταιρίας.

Backpack2School! Η Huawei μας επαναφέρει στην τάξη με ένα ξεχωριστό δώρο!

Τώρα που οι διακοπές για τους περισσότερους τελειώνουν, η Huawei φροντίζει να μας επαναφέρει στην τάξη κάνοντας δώρο ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για μαθητές και φοιτητές, αλλά και για όλους εκείνους που αθλούνται, πηγαίνουν εκδρομές και γενικά ζουν μια έντονη καθημερινότητα! Με την αγορά ενός εκ των κορυφαίων Huawei P10 lite, Huawei P9 lite και Huawei Nova Smart, όλοι παίρνουν δώρο ένα αυθεντικό backpack της POLO!

Το Huawei P10 lite έρχεται να προσφέρει επιδόσεις με στυλ. Με μεταλλικό πλαίσιο και καμπυλωτό γυαλί διπλής όψης, προσφέρει μια αξεπέραστη αίσθηση αφής. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής του επιτρέπει να τρέξετε κάθε εφαρμογή, όσο απαιτητική κι αν είναι αυτή, ενώ οι δύο κάμερές του στα 12 & 8 Megapixels, θα σας χαρίσουν μοναδικές φωτογραφίες και selfies.

Με πανίσχυρο, οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB RAM και βελτιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, το Huawei P9 lite 2017 είναι μία υπερπλήρης συσκευή, κατάλληλη ακόμα και για τους πλέον απαιτητικούς. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων νέας γενιάς, τεχνολογία Super Wide Sound 2.0 και κάμερα 12 Megapixels με αυτόματη εστίαση PDAF για να μη χάσετε στιγμή.

Όσο για το Huawei Nova Smart, έρχεται να χαρίσει μια premium εμπειρία χρήσης. Με design που συνδυάζει μεταλλικό σώμα, επιφάνεια αμμοβολής και καμπυλωτό γυαλί 2.5D, αποτελεί μία από τις πιο καλαίσθητες συσκευές της αγοράς. Η μπαταρία του διαρκεί μία ολόκληρη μέρα με μία μόνο φόρτιση, ενώ καλύπτει κάθε ανάγκη χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, την κάμερα στα 13 Megapixels και την οθόνη των 5 ιντσών.

Επωφεληθείτε σήμερα από την προσφορά της Huawei, επιλέγοντας το smartphone που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας, αποκτώντας παράλληλα ένα αυθεντικό POLO backpack για το σχολείο, την γυμναστήριο, τη βόλτα, τις εκδρομές. Αναζητήστε τα σε όλους τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Huawei πριν εξαντληθούν!