Τα νέα ακουστικά της Audio-Technica κοστίζουν 2190€

Και έρχονται σε πολυτελές βαλιτσάκι
28 Αυγούστου 2017 04:44
Τα νέα ακουστικά της Audio-Technica κοστίζουν 2190€

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην αγορά του ήχου, μεταξύ των άλλων, είναι η Audio-Technica. Η Ιαπωνική εταιρία φημίζεται για τα ποιοτικά της προϊόντα καθώς και για την value for money σειρά ακουστικών, ωστόσο αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Τα νέα ATH-ADX5000 ακουστικά που παρουσίασε η εταιρία, στοχεύουν τα high-end μοντέλα του ανταγωνισμού και στα χαρτιά φαίνεται να έχουν ελπίδες. Το προϊόν έρχεται μέσα σε μια ειδικά κατασκευασμένη βαλίτσα η οποία παίζει και τον ρόλο της θήκης προστασίας. Τα ανοιχτού τύπου ακουστικά, τροφοδοτούνται από δύο 58mm οδηγούς οι οποίοι φιλοξενούνται μέσα στα κυψελωτά ακουστικά που έχουν επένδυση υφάσματος Alcantara η οποία συνεχίζει σε όλο το στεφάνι.

Κάθε ATH-ADX5000 της παραγωγής θα προέρχεται από το Τόκιο, όπου θα συναρμολογείται δια χειρός από τους ειδικούς της εταιρίας, ενώ ο σειριακός αριθμός θα αναγράφεται στο τέλος με ειδική διαδικασία αποτύπωσης laser.  Η ωμική αντίσταση των ακουστικών φτάνει τα 420 Ohms και όπως είναι λογικό θα χρειάζονται έναν, σχετικά δυνατό, ενισχυτή να τα τροφοδοτεί.

Τα πολλά υποσχόμενα ακουστικά της Audio-Technica αναμένονται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τον ερχόμενο Νοέμβριο με τιμή που θα αγγίζει τα €2190.