LG V30: Το πρώτο smartphone με f/1.6 φακό

Η κάμερα θα είναι το δυνατό χαρακτηριστικό της συσκευής
10 Αυγούστου 2017 07:47
LG V30: Το πρώτο smartphone με f/1.6 φακό

Παρόλο που η επίσημη παρουσίαση του LG V30 αναμένεται στις 31 Αυγούστου, η LG θέλει να σιγουρευτεί πως έχουμε καταλάβει πιο είναι το μεγαλύτερο selling point της συσκευής και με επίσημη ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει πως η κάμερα θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της νέας της ναυαρχίδας.

Το LG V30 λοιπόν θα είναι το πρώτο smartphone με φακό f/1.6, το οποίο επιτρέπει 25% περισσότερο φως να περάσει στον αισθητήρα από τα τηλέφωνα με f/1.8. Επιπλέον, πέρα από το μεγαλύτερο aperture, η κάμερα θα συμπεριλαμβάνει ένα γυάλινο φακό (Crystal Clear Lens), ο οποίος θα βοηθάει στην αποτύπωση πιο καθαρών και πιστών στα αρχικά χρώματα φωτογραφιών από τους πλαστικούς φακούς που χρησιμοποιούνται κατά κόρον. Τέλος, η LG ισχυρίζεται πως το V30 μειώνει κατά ένα τρίτο την παραμόρφωση των άκρων στις wide angle φωτογραφίες, σε σχέση με το V20.

Η LG κουβαλάει μια ασύγκριτη κληρονομιά στη smartphone φωτογραφία και η απόφασή μας να ενσωματώσουμε γυαλί στην κάμερα του V30 προέρχεται επειδή παραδοσιακά αυτός ήταν ο χώρος των DSLRs. Για τους χρήστες για τους οποίους σχεδιάστηκε η V σειρά, αυτή η καινοτομία είναι σημαντική. – Juno Cho, Πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications

Αν δεν είστε τόσο σχετικοί με όρους φωτογραφίας όπως aperture, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον οδηγό των Unboxholics για αρχάριους στη φωτογραφία, στο video που ακολουθεί.