Έτοιμη επιτέλους η Bixby της Samsung

Κατάφερε να μιλήσει Αγγλικά
21 Ιουλίου 2017 05:47
Έτοιμη επιτέλους η Bixby της Samsung

Η Samsung ανακοίνωσε στις αρχές του έτους το Galaxy S8, με την ψηφιακή βοηθό του Bixby, να αποτελεί ένα εκ' των κυριότερων χαρακτηριστικών του. Παραταύτα, το Bixby Voice -η φωνή της ψηφιακής βοηθού- κυκλοφόρησε μόνο για τη Νότια Κορέα και παρά τις ατελείωτες καθυστερήσεις, δεν ήταν παρά μόλις λίγες ημέρες πριν που μια μικρή Ελληνική startup εταιρία, η Innoetics την έβγαλε από τη δύσκολη θέση.

Εχθές το ξημέρωμα, η εταιρία ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση της Bixby στο Αμερικανικό κοινό:

"Οι χρήστες πλέον θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για τόσα πολλά πράγματα που μέχρι πρότινος έκαναν μέσω της αφής. Μπορούν να ζητήσουν από τη Bixby να ολοκληρώσει απλές διεργασίες, όπως το να ενεργοποιήσει το φακό του τηλεφώνου, να τραβήξει ένα screenshot ή μια selfie. Η Bixby όμως μπορεί να ανταποκριθεί και σε πιο περίπλοκες διεργασίες, όπως η δημιουργία ενός album που θα εμπεριέχει όλες τις φωτογραφίες που τράβηξε ο χρήστης την προηγούμενη εβδομάδα, να το ονομάσει 'Διακοπές' και έπειτα να το διαμοιράσει στην οικογένεια και τους φίλους του. Επίσης η Bixby μπορεί να θυμάται πράγματα για τους χρήστες, όπως το 'θυμήσου εδώ είναι που έχω σταθμεύσει', ή 'θύμισε μου να πάρω γάλα και αυγά από το οπωροπωλείο΄."

Για τους κάτοικους Αμερικής ενημερώνουμε πως η βοηθός θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμη υπό την μορφή κάποιου update. Αμέσως μετά από την εγκατάσταση της ενημέρωσης, θα είστε σε θέση να κάνετε χρήση της Bixby.