Dreem, η συσκευή των ονείρων σου

Με τη βοήθεια του περίφημου Ελβετού σχεδιαστή Yves Béhar
27 Ιουνίου 2017 13:20
Dreem, η συσκευή των ονείρων σου

Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τις εφαρμογές που ισχυρίζονται ότι μας βοηθούν στον ύπνο. Αυτά τα apps βασίζονται σε μετρήσεις που παίρνουν κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, μέσω των αισθητήρων του κινητού. Ωστόσο η startup εταιρία Rythm το πήγε σε άλλο επίπεδο.

Με την βοήθεια του γνωστού Ελβετού σχεδιαστή Yves Béhar για το design της συσκευής, δημιούργησαν το Dreem, μια συσκευή που υπόσχεται να μας βοηθά στον ταχύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο.

Με την χρήση υπερηχητικών συχνοτήτων περνά μέσα από τα οστά χαλαρωτικούς ήχους, “White Noise” όπως τους ονομάζει η εταιρία, που βοηθούν το άτομο να κοιμηθεί ταχύτερα. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το Dreem μαζεύει δεδομένα από την εγκεφαλική λειτουργία ώστε να προσδιορίσει αν ο χρήστης βρίσκεται σε βαθύ ύπνο και έτσι συγχρονίζει τις ενέργειες του.

Επίσης η συσκευή θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξυπνητήρι που θα ξυπνά το χρήστη με ήχους που θα του περνά μέσω της αγωγιμότητας των οστών χωρίς να ενοχλεί τον/την σύντροφο του. Η Rythm υπόσχεται 32% καλύτερη ποιότητα βαθύ ύπνου καθώς και αποτελέσματα στη μείωση του χρόνου που χρειάζεστε για να κοιμηθείτε.

Το Dreem είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην επίσημη σελίδα της Rythm με τιμή στα 399€, ενώ το προϊόν αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο. Ο χειρισμός της συσκευής γίνεται μέσα από το companion app που είναι συμβατό με iOS και Android.

Tags: