Το καινούριο "μαγικό" ραβδί από την Amazon

Η Alexa, τώρα στα χέρια σου
16 Ιουνίου 2017 11:42
Το καινούριο

Με τις πωλήσεις να εκτοξεύονται στην αγορά του Amazon όσο περνάει ο καιρός, η εταιρία συνεχίζει να αναπτύσσει προϊόντα που θα βοηθούν τους πελάτες της να ασκούν τις καταναλωτικές τους συνήθειες.

Μετά την γνωριμία με την περιβόητη Alexa, μία AI βοηθό που έχει κάνει την είσοδο της σε πολλά νοικοκυριά του εξωτερικού μέσα στη συσκευή Amazon Echo, τώρα μας παρουσιάζεται το Amazon Dash Wand. Συγκεκριμένα συζητάμε για μια συσκευή χειρός η οποία έχει σχεδόν όλες τις λειτουργίες του - όχι και τόσο φορητού - Echo με την προοπτική να είναι πιο χρήσιμη στις καταστάσεις που ο χρήστης δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεση του.

Κύριο χαρακτηριστικό πώλησης είναι ο barcode αισθητήρας που βρίσκεται στη συσκευή, που επιτρέπει το σκανάρισμα συσκευασιών, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να δoθεί φωνητική εντολή για την παραγγελία τους.

Με την Alexa στο χέρι του, ο χειριστής θα μπορεί να ζητήσει πληροφορίες καθώς και να δώσει εντολές όπως θα έκανε με το Echo. Από τον χειρισμό του φωτισμού μέχρι την υπαγόρευση μιας συνταγής, η Amazon κάνει το “έξυπνο σπίτι” πιο προσιτό σε όλους.

Να σημειωθεί πως η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη για αγορά από την Ελλάδα, ωστόσο μέρα με την μέρα βλέπουμε όλο και περισσότερα προϊόντα στον ιστότοπο του Amazon να μπορούν να σταλούν στη χώρα μας.

 

Tags: