Το Blade Stealth της Razer ανανεώνεται 

Πιο επαγγελματικό από ποτέ

Το Blade Stealth της Razer ανανεώνεται

Η Razer ανακοίνωσε την ανανέωση του Blade Stealth, ultra-portable laptop της. Η ανανέωση αφορά όμως τόσο τα εσωτερικά όσο και τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά.

Ξεκινώντας από την οθόνη βλέπουμε την αύξηση της, από τις 12.5" στις 13.3" ίντσες, κρατώντας όμως τις ίδιες αναλογίες και διαστάσεις. Αυτό γίνεται δυνατό μέσω της μείωσης των bezels. Η ανάλυση είναι πλέον QHD+ (3200x1800), η φωτεινότητα ανεβαίνει στα 400 nits, με την υποστήριξη της χρωματικής παλέτας sRGB να βρίσκεται στο 100%. Αν επιθυμείτε όμως 4K ανάλυση και την υποστήριξη της Adobe RGB χρωματικής παλέτας (στο 100%), θα πρέπει να συμβιβαστείτε στις παλιές διαστάσεις με τα μεγαλύτερα περιθώρια στις 12.5" ίντσες.Στο εσωτερικό του βρίσκει κανείς διαθέσιμα 16GB μνήμης συστήματος στα περισσότερα μοντέλα, τον Intel Core i7 7500U, καθώς και 256GB NVMe SSD αποθηκευτικού χώρου, ενώ το βασικό μοντέλο ξεκινάει με τον Intel Core i5, 8GB RAM και 128GB HDD.Στα της εξωτερικής του αλλαγής υπάρχει πλέον η Gunmetal έκδοση για ένα πιο σοβαρό και επαγγελματικό προφίλ. Σε αυτήν την έκδοση λείπει εξ' ολοκλήρου το πράσινο χρώμα της εταιρίας, τόσο από το φωτιζόμενο logo στην πλάτη του laptop, όσο και από τις θύρες USB. Σημαντική αλλαγή επίσης η έλλειψη Chroma φωτισμού, αν και δεν λείπει το backlit πληκτρολόγιο, "ντυμένο" στα λευκά. 

Η τιμή του βασικού μοντέλου ξεκινάει από τα $899 δολάρια, ενώ το μέσο σύστημα που αναφέραμε προηγουμένως τιμολογείται στα $1.399 και βρίσκεται ήδη στην αγορά μέσω του καταστήματος της εταιρίας. Παράλληλα η εταιρία διέθεσε στην αγορά ένα USB Type-C Power Bank με τη δυνατότητα να προσφέρει έως και 15 ώρες αυτονομίας στο laptop, ενώ λειτουργεί και ως USB Hub με 2x USB Type-A και 1x USB Type-A θύρες. Σε αυτές υπάρχει το πρότυπο της Qualcomm, Quick Charge 3.0 για γρήγορη φόρτιση.

1 comment(s)