PC από την NZXT κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Διαλέξτε τα παιχνίδια που παίζετε και αφήστε την εταιρία να διαλέξει το hardware
06 Ιουνίου 2017 21:42
PC από την NZXT κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας

Η διάσημη για τα κουτιά υπολογιστών της, NZXT, παρουσίασε έναν πρωτοποριακό τρόπο δημιουργίας ready-to-buy σταθερών υπολογιστών που υπόσχεται να λύσει τα χέρια ακόμη και στους "πρωτάρηδες".

Η δημιουργία ενός υπολογιστή που θα απαρτίζεται από τα σωστά κομμάτια, σύμφωνα με τις ανάγκες του καθενός, είναι μια δύσκολη διαδικασία, πόσο μάλλον όταν ο καταναλωτής δεν είναι και τόσο σχετικός με hardware. Benchmarks, γραφήματα, συμβατότητα, τιμές και διαθεσιμότητα είναι λίγα από τα "προβλήματα" που πρέπει να λύσει κάποιος για να φτιάξει ένα PC.



Το νέο αλγοριθμικό πρόγραμμα της εταιρίας (ως ιστοσελίδα), BLD, μέσω machine learning προσφέρει στο χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει τα παιχνίδια που τον ενδιαφέρουν (έως και 3) και εκείνο με την σειρά του, του παρουσιάζει τους αντίστοιχους σταθερούς της εταιρίας που θα είναι σε θέση να τα τρέξουν με ευκολία.
Αυτό μεταφράζεται σε συστήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν τα παιχνίδια της επιλογής σας, τουλάχιστον στα 60fps. Ύστερα, είναι στο χέρι σας το αν θα μεταβείτε στην άμεση αγορά ή αν θα επιλέξετε να αναβαθμίσετε το εκάστοτε μοντέλο που σας προτάθηκε (βλ. περισσότερη RAM, καλύτερη GPU, κ.α.).



Η κατώτερη τιμή των υπολογιστών που μπορεί να σας προτείνει το σύστημα έχει οριστεί στα $1.500 δολάρια με δύο έτη εγγύησης. Δίνεται παραταύτα η επιλογή για φθηνότερα μοντέλα, στα οποία δεν υπάρχει όμως η εγγύηση των 60fps. Η συγκεκριμένη εγγυάται πως αν το σύστημα σας αποκλείει το ελάχιστο 10% από τα διαφημιζόμενα fps, τότε έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε εντελώς δωρεάν.

Θα βρείτε την ιστοσελίδα εδώ.

Tags: