Galaxy Note 8: Νέο concept που εντυπωσιάζει

Εσείς τι περιμένετε από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung;
26 Απριλίου 2017 08:52
Galaxy Note 8: Νέο concept που εντυπωσιάζει

Αναμφίβολα το Galaxy S8 είναι ένα από τα πιο καλοσχεδιασμένα τηλέφωνα φέτος, με τα λιτά bezels να επιτρέπουν στην εταιρία να μεγαλώσει αρκετά την οθόνη χωρίς να μεγαλώσει ταυτόχρονα το μέγεθος της συσκευής. Με το τηλέφωνο ήδη να κυκλοφορεί, επόμενο ήταν να  ξεκινήσουν οι εικασίες για το νέο βήμα της Samsung.

Το Galaxy Note 8 σίγουρα θα είναι μεγάλο στοίχημα για την εταιρία, αφού πρέπει να αποβάλει τη ρετσινιά του Note 7. Ο minimal σχεδιασμός αναμένεται να επικρατήσει ξανά και έτσι ο σχεδιαστής Mushin M. Belaal Auckburaully συνεργάστηκε με το YouTube κανάλι DBS Designing για να ζωντανέψει αυτό που πιστεύει πως μπορεί να γίνει το Note 8.

Το concept λοιπόν περιλαμβάνει πιο flat οθόνη με ακόμα πιο λεπτά bezels, διπλή κάμερα στο πίσω μέρος και ένα μικρό αισθητήρα κάτω από την κάμερα που μπορεί να είναι ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, αν και πολλοί ελπίζουν η Samsung να τον ενσωματώσει μέσα στην οθόνη.

Πως σας φαίνεται η απεικόνιση; Δείτε τις φωτογραφίες και το video παρακάτω και πείτε μας στα σχόλια τι θα θέλατε να δείτε στο επερχόμενο Galaxy Note 8.