Τι είναι η Bixby; Η Samsung απαντά 

Η νέα ψηφιακή βοηθός που δε μοιάζει με άλλες

Τι είναι η Bixby; Η Samsung απαντά

Γνωρίζουμε την ύπαρξη της Bixby, της νέας ψηφιακής βοηθού της Samsung εδώ και καιρό από τις φήμες για το νέο Galaxy S8. Η εταιρία όμως έρχεται και αποκαλύπτει επίσημα πλέον την Bixby, εξηγώντας ακριβώς περί τίνος πρόκειται, ενώ επιβεβαιώνει πως θα κάνει το ντεμπούτο της στο Galaxy S8.

Η Samsung λέει πως η Bixby θα διαφέρει από τις υπόλοιπες ψηφιακές βοηθούς, Siri, Alexa και Cortana. Θα ενσωματώνεται στις εφαρμογές που θα την υποστηρίζουν, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελεί όλες τις ενέργειες της εφαρμογής με τη φωνή σας αντί για tap στην οθόνη. Για παράδειγμα, αν θέλετε να τακτοποιήσετε τις φωτογραφίες σας στο gallery ανά άλμπουμ, μπορείτε να το ζητήσετε από την Bixby.

Επίσης η Bixby θα καταλαβαίνει το περιεχόμενο της εφαρμογής για να κάνει ακόμα πιο άνετη και σχετική την εμπειρία χρήσης. Θα μπορεί επίσης να προσαρμόζεται στις φωνητικές εντολές. Οι χρήστες δηλαδή, δε θα χρειάζεται να θυμούνται συγκεκριμένες εντολές, αλλά η Bixby θα καταλαβαίνει εντολές που θα έχουν ακόμα και ελλιπείς πληροφορίες και θα προσπαθεί να εκτελέσει την εργασία με τον καλύτερο τρόπο που νομίζει. Φυσικά αυτή η διαδικασία βασίζεται σε εκμάθηση μηχανής, που σημαίνει πως όσο τη χρησιμοποιείτε τόσο πιο καλή και ακριβής θα γίνεται.

Η Samsung επιβεβαίωσε επίσης πως θα προσφέρει το SDK για τους developers, έτσι ώστε να ενσωματώσουν την Bixby στις εφαρμογές τους. Δήλωσε πως το Galaxy S8 θα κυκλοφορήσει με αρκετές εφαρμογές που θα υποστηρίζουν την Bixby και αυτός ο αριθμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Στο μέλλον, η Bixby θα ενσωματωθεί και στις έξυπνες συσκευές της Samsung, όπως οι τηλεοράσεις.

1 comment(s)

End of content

No more pages to load