AMD Vega: Αποκαλύπτεται το logo τους

Οι κάρτες γραφικών παίρνουν σειρά μετά την άφιξη των Ryzen
23 Φεβρουαρίου 2017 06:51
AMD Vega: Αποκαλύπτεται το logo τους

Με την κυκλοφορία των νέων AMD Ryzen επεξεργαστών να αποτελεί, πλέον γεγονός σειρά παίρνουν οι κάρτες γραφικών της εταιρίας. Συγκεκριμένα στο event που διοργανώθηκε για τους νέους CPUs υπήρχαν μερικά ολοκληρωμένα συστήματα, τα οποία πέρα από τους νέους Ryzen επεξεργαστές έκαναν χρήση και κάποιων Vega καρτών γραφικών. Ένα από αυτά χρησιμοποιούσε τον ολοκαίνουργιο R7 1700X CPU σε συνδυασμό με μια Vega GPU, όπως μπορείτε να δείτε από την παρακάτω εικόνα.

Σε άλλη φωτογραφία διακρίνεται η μορφή μιας reference Vega GPU, η οποία φαίνεται να χρησιμοποιεί 8+6 PCIe σύνδεση από το τροφοδοτικό.

Ακόμη, σε μια άλλη εικόνα που προέρχεται από διαφάνεια παρουσίασης που χρησιμοποιήθηκε στο event, φιγουράρει και το νέο logo που θα χρησιμοποιούν οι επερχόμενες Radeon Vega GPUs.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με επιβεβαίωση της ίδιας της AMD, οι Vega κάρτες γραφικών θα κυκλοφορήσουν κατά το δεύτερο τετράμηνο του έτους, ενώ η εταιρία αρκέστηκε μόνο στην παραπάνω δήλωση χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες για τα νέα της προϊόντα.

Tags: