Οι special edition αερόψυκτρες της Noctua για το AM4 socket

Προετοιμασία για την έλευση των Ryzen
02 Φεβρουαρίου 2017 21:03
Οι special edition αερόψυκτρες της Noctua για το AM4 socket

Αρκετοί είναι ήδη οι κατασκευαστές που προετοιμάζουν τα προϊόντα τους για την έλευση των νέων Ryzen επεξεργαστών της AMD. Από την λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει η Noctua, η οποία έγινε δημοφιλής από τους καλής ποιότητας ανεμιστήρες της και τις αερόψυκτρες που κατασκευάζει. Η αυστριακή εταιρία παρουσιάζει ξανά τρία πετυχημένα μοντέλα ψυκτρών της για CPUs, τα οποία αυτή τη φορά είναι συμβατά με το AM4 socket.

Συγκεκριμένα, οι νέες special edition εκδόσεις, όπως τις χαρακτηρίζει η ίδια, αφορούν τα μοντέλα BH-D15, NH-U12S και NH-L9x65. Η πρώτη αποτελεί μια high-end επιλογή, ενώ η δεύτερη αποτελεί μια καλή λύση για mainstream συστήματα. Η NH-L9x65 από την άλλη έρχεται να προσφέρει αθόρυβη λειτουργία, ενώ χάρη στο μικρό της μέγεθος χωράει ακόμα και στα μικρότερα κουτιά. Τα τρία νέα μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα με τιμές €89.90, €59.90 και €44.90 αντίστοιχα.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι ήδη κάτοχοι των παραπάνω μοντέλων μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της εταιρίας, ώστε να αποκτήσουν την ειδική βάση για AM4 socket.

Tags: