Η HyperX επεκτείνεται στα gaming ποντίκια

Ενώ ανακοίνωσε και τρία νέα πληκτρολόγια
06 Ιανουαρίου 2017 00:43
Η HyperX επεκτείνεται στα gaming ποντίκια

Η HyperX της Kingston, γνωστή για τα gaming ακουστικά της στον χώρο των περιφερειακών, ανακοίνωσε τρία νέα πληκτρολόγια και το πρώτο της ποντίκι. Στα πλαίσια της CES 2017 που λαμβάνει χώρα στο Λας Βέγκας η εταιρία ανακοίνωσε δύο νέες εκδόσεις για το Alloy μηχανικό της πληκτρολόγιο που θα φέρουν Red ή Brown Cherry MX μηχανικούς διακόπτες, αντίστοιχα. Παράλληλα, στην αγορά θα καταφθάσει και μια λίγο μεγαλύτερη έκδοση του πληκτρολογίου με RGB φωτισμό και ξεχωριστά media πλήκτρα, το Alloy RGB.

Τέλος, το ντεμπούτο της στην αγορά των ποντικιών θα πραγματοποιήσει η HyperX με το Pulsfire gaming mouse. Βασικό του χαρακτηριστικό είναι πως μπορεί να αλλάξει μεταξύ των 400, 800, 1,600 και 3,200 DPI με το πάτημα ενός πλήκτρου και δεν χρειάζεται επιπλέον λογισμικό. Στο πλαϊνό του μέρος έχει δύο επιπλέον πλήκτρα και λαστιχένιες επιφάνειες για καλύτερο κράτημα.

Η τιμή του HyperX Pulsfire gaming mouse θα ξεκινά από τα $50 και θα καταφθάσει στα ράφια των καταστημάτων τον Απρίλιο. Τα Alloy FPS Red και Brown θα πωλούνται στην τιμή των $100 από τον επόμενο μήνα.

Tags: