Η βελτίωση των Apple Maps

Η Apple προσπαθεί καθημερινά
02 Ιουλίου 2014 06:05
Η βελτίωση των Apple Maps

Όταν η Apple επιχείρησε να κυκλοφορήσει την δικιά της εφαρμογή χαρτών, σε μια προσπάθεια απεγκλωβισμού από το Google Maps, ήταν μια καταστροφή. Σαν αισθητικό αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο, αλλά είχε τόσα πολλά λάθη που ο CEO της Apple, Tim Cook αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την απαράδεκτη εφαρμογή. Από τότε η Apple έχει δεσμεύσει πόρους στη βελτίωση των χαρτών, σε σημείο που γίνονται αναβαθμίσεις καθημερινά. Ένας χρήστης του Reddit, ο "heyyoudvd" πρόσεξε πως η Apple παρακολουθεί πολύ στενά τις αναφορές λαθών από τους χρήστες και κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα σε ώρα Ειρηνικού, αναβαθμίζει την εφαρμογή, διορθώνοντας τα λάθη.

Ο ίδιος δήλωσε τα παρακάτω:

"Τον τελευταίο μήνα το Maps αναβαθμιζόταν μια φορά την εβδομάδα, αλλά τώρα αυτό έχει βελτιωθεί περαιτέρω, στις 3π.μ. ανατολική ώρα κάθε νύχτα. Στην περιοχή μου έχουν γίνει πολλές διορθώσεις, τις περισσότερες των οποίων τις επισήμανα εγώ την προηγούμενη εβδομάδα".

Έχει δρόμο ακόμα η Apple για να προσφέρει μια ανταγωνιστική λύση στο Google Maps αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα σταματήσει να προσπαθεί.

Tags: