Επιβεβαιώνει η Samsung την τεράστια ζήτηση για το Galaxy Note 7 

Καθυστερήσεις στην κυκλοφορία σε ορισμένες χώρες

Επιβεβαιώνει η Samsung την τεράστια ζήτηση για το Galaxy Note 7

Ακόμα καλύτερο σε πωλήσεις από τα ήδη πολύ ικανοποιητικά S7 και S7 Edge φαίνεται πως θα είναι το Galaxy Note 7. Μετά από φήμες για καθυστερήσεις και δυσκολίες της Samsung να ανταποκριθεί στη ζήτηση, έρχεται η ίδια η εταιρία για να επιβεβαιώσει τις φήμες. Σύμφωνα με δήλωσή της στο Reuters η υψηλή παγκόσμια ζήτηση της συσκευής έχει φτάσει τα όρια της διανομής της Samsung, αναγκάζοντάς την να προσαρμόσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας σε ορισμένες χώρες, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία και η Μαλαισία.

Καθώς τα αποτελέσματα των προ-παραγγελιών για το Galaxy Note 7 έχουν υπερβεί κατά πολύ τις προβλέψεις μας, η ημερομηνία κυκλοφορίας σε ορισμένες αγορές έχει προσαρμοστεί.

Προς το παρόν μπορούμε βέβαια να μιλάμε μόνο με προβλέψεις βασισμένες στη ζήτηση, αλλά τα πραγματικά νούμερα πωλήσεων θα γίνουν γνωστά αφού κυκλοφορήσει η συσκευή στην αγορά για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα. Για την αγορά της Ελλάδας δεν αναμένονται ιδιαίτερα προβλήματα σύμφωνα και με το δελτίο Τύπου της εταιρίας.

"Αθήνα – 25 Αυγούστου 2016 – Η Samsung Electronics Europe ανακοίνωσε σήμερα ότι οι πωλήσεις από τις προ-παραγγελίες για το νέο Galaxy Note7 έχουν αγγίξει πολύ υψηλά επίπεδα, μία εβδομάδα μόλις από την έναρξη των προ-παραγγελιών.

Πριν από την έναρξη των προ-παραγγελιών στις 16 Αυγούστου, οι εγγραφές των καταναλωτών για το Note7 στα ψηφιακά κανάλια της Samsung είχαν ξεπεράσει τις αντίστοιχες εγγραφές για τα Galaxy S7 και S7 edge, οδηγώντας σε ένα όριο που επιβάλλεται στη συνολική κατανομή των προ-παραγγελιών στην Ευρώπη για τη νέα συσκευή. Το όριο αυτό είχε σχεδιαστεί ειδικά για να διασφαλιστεί ότι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της αναμενόμενης ζήτησης των καταναλωτών   θα μπορούσε να ικανοποιηθεί, όταν ξεκινήσουν οι πωλήσεις της συσκευής. 

Στον απόηχο των υψηλών προ-παραγγελιών και με γνώμονα τη διαρκή δέσμευση της Samsung για την ικανοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ζήτησης των καταναλωτών, η γενική διαθεσιμότητα θα γίνει σταδιακά στην Ευρώπη. Οι ευρωπαϊκές χώρες θα ξεκινήσουν τις πωλήσεις στις 2, 9 και 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η ανταπόκριση των καταναλωτών στο νέο Note7 είναι απτή απόδειξη της ζήτησης ενός smartphone με όμορφο σχεδιασμό και προηγμένη τεχνολογία, που προσφέρει πραγματικά οφέλη. Το S Pen ανέκαθεν αποτελούσε τον πυρήνα της σειράς Note και αυτή τη φορά η γραφίδα περιλαμβάνει έξυπνες λειτουργίες για να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε ιδέες, ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Έχουμε επικεντρωθεί στην κάλυψη όσο το δυνατόν μεγαλύτερου μέρους της αναμενόμενης ζήτησης και η σταδιακή έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη μας επιτρέπει να ελαχιστοποιήσουμε κάθε ενδεχόμενη απογοήτευση των καταναλωτών, όταν η συσκευή κυκλοφορήσει στην αγορά τον επόμενο μήνα. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε το νέο Galaxy Note 7 από τις 16 Σεπτεμβρίου και έπειτα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο Galaxy Note7, επισκεφτείτε το http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-devices/smartphones/galaxy-note/galaxy-note7/shop/"

0 σχολια