Το Windows 10 Anniversary Update κρασάρει τις webcams

Δεν έρχεται fix πριν το Σεπτέμβριο
20 Αυγούστου 2016 05:58
Το Windows 10 Anniversary Update κρασάρει τις webcams

Η Microsoft αποφάσισε να μην υποστηρίξει στο Anniversary Update των Windows 10 δύο από τις πιο δημοφιλείς encoding διεργασίες, τις MJPEG και H.264 για τη χάρη των NV12 και YUY2 formats, με αποτέλεσμα να προκαλεί το κρασάρισμα εκατομμυρίων USB webcams παγκοσμίως.

Η εταιρία σημείωσε πως θα προσφέρει ένα fix για το MJPEG το Σεπτέμβριο, αλλά το θέμα του H.264 ίσως να χρειαστεί περισσότερο χρόνο. Αν έχετε επηρεαστεί από το νέο αυτό πρόβλημα δεν υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε είτε να κάνετε roll back μέσα σε 10 μέρες από την εγκατάσταση του Anniversary Update ή να περιμένετε την ομάδα της Microsoft να προσφέρει μια λύση.

Τα Windows 10 συνεχίζουν να έχουν τη μεγαλύτερη ικανοποίηση πελατών από οποιαδήποτε έκδοση των Windows. Έχουμε δει ένα μικρό νούμερο αναφορών από απροσδόκητες συμπεριφορές με το Windows 10 Anniversary Update. Οι μηχανικοί και η εξυπηρέτηση πελατών τις ερευνούν, κάθε υπόθεση ξεχωριστά και προσφέρουν συμβουλές όπου χρειάζονται. Αν κάποιος πελάτης αντιμετωπίζει προβλήματα, μπορούμε να προσφέρουμε εξυπηρέτηση στο www.microsoft.com/support.