Αυτό είναι το OnePlus 3

6GB RAM, 16MP camera, Dash Charge στα €399
14 Ιουνίου 2016 15:13
Αυτό είναι το OnePlus 3

Αν και λίγες ώρες μας χωρίζουν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας ναυαρχίδας της OnePlus, αυτή έκανε για λίγη ώρα την εμφάνισή της επίσημα μέσω της Amazon Ινδίας. Αυτό αρκούσε άλλωστε για να μάθουμε όλα τα χαρακτηριστικά της.

Το OnePlus 3 λοιπόν, έρχεται με οθόνη Optic AMOLED 5,5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 820 στα 2.2GHz, 6GB RAM και 64GB μη επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η κύρια κάμερα φέρει αισθητήρα Sony IMX298 με ανάλυση 16MP, η οποία διαθέτει OIS και PDAF, ενώ υποστηρίζει εγγραφή 4K video. Από την άλλη, η εμπρόσθια κάμερα φέρει αισθητήρα Sony IMX179 με ανάλυση 8MP, διαθέτει EIS και υποστηρίζει εγγραφή 1080p video. Ακόμη, διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ένα notification light και NFC, ενώ υποστηρίζει dual-SIM και 4G LTE (Cat.6) δίκτυα. Ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 3.000mAh με υποστήριξη Dash Charge (5V 4A ή 20W). Επίσης, το OnePlus 3 τρέχει το OxygenOS που βασίζεται στο Android 6.0.1 Marshmallow.

Τέλος, η νέα ναυαρχίδα της OnePlus, η οποία είναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο, θα κυκλοφορήσει σε Graphite και Soft Gold αποχρώσεις, ενώ σύμφωνα με την Amazon Ινδίας η τιμή της κυμαίνεται στα $416.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η OnePlus παρουσίασε μέσω του Loop VR τη νέα της ναυαρχίδα και οι χρήστες οποιουδήποτε VR headset μπόρεσαν να δουν το ολόγραμμα του Carl Pei να τους καλοσωρίζει στα διαστημικά του γραφεία, ενώ τις λεπτομέρειες του κινητού τις ανακάλυπτε ο χρήστης σταδιακά σε ένα mini game όπου έπρεπε να ξεκλειδώσει κάποια βήματα. Όσο για τα χαρακτηριστικά του, επιβεβαιώθηκε το leak που διαβάσατε παραπάνω. Η επίσημη τιμή λιανικής είναι στα €399.