Η Asus παρουσιάζει το ZenBook 3

Για να ανταγωνιστεί τα MacBook Air
31 Μαΐου 2016 06:15
Η Asus παρουσιάζει το ZenBook 3

Ένα υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού laptop παρουσίασε η Asus στα πλαίσια της Computex, με σκοπό να ανταγωνιστεί απευθείας τα MacBook Air της Apple. Το ZenBook 3 είναι λεπτότερο, ελαφρύτερο και η Asus ισχυρίζεται πως είναι και ισχυρότερο από τις ultraportable συσκευές τις Apple. Το πάχος του είναι στα 11.9mm και ζυγίζει μόλις 910gr. Το υλικό κατασκευής του είναι αεροδιαστημικού βαθμού κράμα αλουμινίου, “ένα premium υλικό που είναι 50% πιο ισχυρό από τα συνηθισμένα κράματα που βρίσκουμε στα laptops”.

Το ZenBook 3 είναι ένα Windows 10 laptop με οθόνη 12.5 ιντσών και τη μεγαλύτερη αναλογία screen-to-body που έχουμε δει σε laptop της Asus με 82%. Η οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass 4, ενώ το laptop έχει γυάλινο touchpad, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, πλήρες πληκτρολόγιο και το λεπτότερο ανεμιστήρα του κόσμου στα 3mm. Έρχεται με χαρακτηριστικά όπως Intel Core i7, 16GB RAM, USB Type-C και μπαταρία, η οποία αποδίδει 9 ώρες συνεχόμενης χρήσης και fast charging τεχνολογία που φορτίζει στο 60% σε 49 λεπτά.

Το ZenBook 3 της Asus θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του έτους, στην τιμή των $1.499 για το μοντέλο με τον SSD των 512GB και στα $1.999 για το μοντέλο με τον SSD του 1TB, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε Royal Blue, Rose Gold και Quartz Grey χρώματα.