Τέσσερα νέα κουτιά από την BitFenix

Παρουσιάστηκαν στα πλαίσια της Computex 2016
30 Μαΐου 2016 16:47
Τέσσερα νέα κουτιά από την BitFenix

Με την Computex 2016 να λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή, η BitFenix ανακοίνωσε τέσσερα νέα κουτιά στα πλαίσια της έκθεσης. Το πρώτο από αυτά είναι το Aurora, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα και την απόδοση. Έχει πλαϊνά πάνελ από φιμέ γυαλί, ενώ διαθέτει και ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από το RGB SSD shield, μια ξεχωριστή θέση με φωτισμό για τον SSD του συστήματος σας. Επιπλέον, το semi-modular ATX κουτί διαθέτει tool-free μηχανισμούς για την εγκατάσταση των HDD και των SSD και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.


Σειρά έχει το Prodigy Cape, ένα ιδιαίτερα μεγάλο κουτί που μπορεί να υποστηρίξει έως και E-ATX μητρικές και προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις επιλογές για την ψύξη, ενώ διαθέτει και αυτό γυάλινο πλαϊνό πάνελ.


Το Prodigy Pillow είναι κατασκευασμένο από κυρτό αλουμίνιο και ξεχωρίζει για το πάνω ημιδιαφανές πάνελ του, που σας επιτρέπει να κοιτάτε την κάρτα γραφικών σας. Το μέγεθός του αν και μικρό, μιας και υποστηρίζει μόλις ITX μητρικές, δεν αποτρέπει την χρήση AIO water-cooling kits ή full-length καρτών γραφικών.

Τέλος, η εταιρία παρουσίασε το Trident, με το οποίο υπόσχεται ικανοποιητικό airflow και χαμηλές θερμοκρασίες ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.