Πιστοποίηση από την Discord για τα HyperX Gaming Headsets

Και συγκεκριμένα για τα HyperX Cloud II και Cloud Revolver
23 Μαρτίου 2016 22:32
Πιστοποίηση από την Discord για τα HyperX Gaming Headsets

Η γνωστή εφαρμογή συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων, Discord, που απευθύνεται κυρίως στους gamers και συνεργάζεται μόνο με μερικές από τις καλύτερες εταιρίες ήχου της αγοράς, έδωσε την πρώτη της πιστοποίηση για την ποιότητα ήχου στα ακουστικά της Kingston, HyperX Cloud II και Cloud Revolver. Μεταξύ άλλων κριτηρίων, επιλέχθηκαν για τον ευκρινή και ποιοτικό ήχο που παράγουν τα ακουστικά. Επιπλέον, σημειώνεται πως στα μικρόφωνα των headsets της εταιρίας δεν ανιχνευθήκαν παραμορφώσεις ήχου, ακουστική ηχώ και θόρυβος περιβάλλοντος. Για να λάβουν την πιστοποίηση τα μικρόφωνα των headsets υποβλήθηκαν σε μια σειρά διαφορετικών τεστ, όπως: ακουστική σύγκριση, κριτική ήχου από gamers και δοκιμασία στα κορυφαία παιχνίδια που κυκλοφορούν.

''Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους κατασκευαστές ήχου της αγοράς, αφού τα προϊόντα τους αναπαράγουν άριστα τον ήχο στα video games", δήλωσε ο CMO της Discord, Eros Resmini.

Παράλληλα, ο business manager της HyperX, Edward Baily, δήλωσε: ''Είναι τιμή μας να είμαστε η πρώτη gaming headset κατασκευάστρια εταιρία που λαμβάνει την πιστοποίηση του Discord’’.