Η Alcatel ανακοίνωσε τα IDOL 4 και IDOL 4S

Δύο συσκευές που ανήκουν στη mid-range κατηγορία
21 Φεβρουαρίου 2016 15:01
Η Alcatel ανακοίνωσε τα IDOL 4 και IDOL 4S

Η Alcatel ανακοίνωσε δύο mid-range συσκευές πριν ξεκινήσει επίσημα η MWC 2016. Αυτές, δεν είναι άλλες από τις IDOL 4 και IDOL 4S. Στην ουσία, αποτελούν το διάδοχο του επιτυχημένου IDOL 3, προσφέροντας όμως περισσότερο στυλ και ποιότητα κατασκευής.

Το IDOL 4 έρχεται με οθόνη IPS LCD 5,2 ιντσών και ανάλυση Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 617, 3GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 13MP και LED φλας, ενώ η μπροστινή έχει ανάλυση 8MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.610mAh και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Από την άλλη, το IDOL 4S έρχεται με οθόνη AMOLED 5,5 ιντσών και ανάλυση QHD, επεξεργαστή Snapdragon 652, 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η κύρια κάμερά του έχει ανάλυση 16MP και LED φλας, ενώ η μπροστινή έχει ανάλυση 8MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000mAh και τρέχει το Android 6.0 Marshmallow.

Επίσης, και οι δύο συσκευές διαθέτουν μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και είναι κατασκευασμένες από γυαλί και μέταλλο, ενώ θα είναι διαθέσιμες σε dark gray, gold, rose gold και metal silver χρώμα. Τέλος, η Alcatel δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή και τη διαθεσιμότητα των νέων συσκευών, κάτι που λογικά θα γίνει σύντομα. Αναμένεται λοιπόν...