Σάλος με τη μείωση αποθηκευτικού χώρου του OneDrive

Οι χρήστες ενώνουν τη φωνή τους
06 Νοεμβρίου 2015 07:52
Σάλος με τη μείωση αποθηκευτικού χώρου του OneDrive

Όπως σας είχαμε αναφέρει την Τρίτη, η Microsoft μειώνει σημαντικά το δωρεάν, αλλά και επί πληρωμή χώρο αποθήκευσης που διέθετε για το OneDrive, με σκοπό να καταπολεμήσει την εκμετάλλευση προσφορών οι οποίες επιτρέπουν σε ορισμένους χρήστες να φτάνουν τα 75ΤΒ, με τις αλλαγές να λαμβάνουν χώρα από το 2016.

Οι χρήστες του OneDrive όμως ένωσαν τις φωνές τους στο επίσημο OneDrive UserVoice site στο οποίο η Microsoft παίρνει το feedback των χρηστών για την υπηρεσία της. Το topic που ζητά από τη Microsoft να αναθεωρήσει την απόφαση της, ξεπερνά μέσα σε λίγες μέρες τις 56.000 ψήφους. Η περιγραφή αναφέρει:

Πρόσφατα ένα blog post ανακοινώθηκε περιγράφοντας πως θα μας μειώσετε το δωρεάν και επί πληρωμή χώρο. Μόλις στο 1TB για συνδρομητές του Office 365 και μόλις 5GB για τους δωρεάν συνδρομητές. Ήμουν θαυμαστής του OneDrive για πολύ καιρό, αλλά μετά από αυτή την αναβάθμιση δεν μπορώ να το προτείνω, καθώς παίρνετε πίσω το χώρο που μου είχατε υποσχεθεί. Μερικοί από εμας αποθηκεύουμε ένα φυσιολογικό αριθμό πραγμάτων στο OneDrive. Γιατί να μας κάνετε να πληρώσουμε για αυτούς που το παράκαναν;