Διέρρευσαν νέες εικόνες από το “Ultra” ρολόι της Samsung και το Galaxy Ring

Το έξυπνο δαχτυλίδι της Samsung ξανά στο προσκήνιο
17 Ιουνίου 2024 16:04
Διέρρευσαν νέες εικόνες από το “Ultra” ρολόι της Samsung και το Galaxy Ring

Επερχόμενα προϊόντα της Samsung έρχονται και πάλι στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά διέρρευσαν εικόνες από τα Galaxy Watch Ultra και Galaxy Ring, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα κυκλοφορήσουν μέσα στη χρονιά.

Τις εικόνες φέρνει στη δημοσιότητα το Ice Universe από το Weibo, όπου έχουμε δύο φωτογραφίες από το νέο και πιο premium έξυπνο ρολόι της εταιρίας, το οποίο φαίνεται πως θα γίνει διαθέσιμο σε δύο αποχρώσεις, σε μαύρο και ασημί.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που μαθαίνουμε από το GSMarena, το Ultra έξυπνο ρολόι της Samsung δε θα έχει την κλασσική κορόνα όπως στα προηγούμενα μοντέλα, αλλά μία περιστρεφόμενη στεφάνη/πλήκτρο για πλοήγηση στα μενού και όχι μόνο.

Δείτε εικόνες από το πως θα μοιάζει το Galaxy Watch Ultra:

Συνεχίζοντας με τα leaks, έχουμε ακόμη μια ματιά στο Samsung Galaxy Ring, μόνο που αυτή τη φορά το βλέπουμε να φορτίζει μέσα στην εμβληματική και ιδιαίτερη λευκή θήκη του. Φαίνεται ότι η θήκη αυτή μοιάζει κάπως με αυτή των Galaxy Buds, μόνο που στο κέντρο υπάρχει ένα ιδικό πλαίσιο για να κρατάει το δαχτυλίδι την ώρα που φορτίζει.

Δείτε την εικόνα παρακάτω:

Το Galaxy Ring ανακοινώθηκε επίσημα από την Samsung στο MWC τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά δεν έδωσε στη δημοσιότητα πολλές πληροφορίες. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η μπαταρία του θα διαρκεί από 5 έως και 9 ημέρες , ανάλογα το μέγεθος που θα επιλέξετε, ενώ από έγγραφα που είχαν διαρρεύσει είχε γίνει γνωστό ότι θα έχει 17mAh μπαταρία το πιο μικρό και θα φτάνει τα 22.5mAh το πιο μεγάλο μέγεθος.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα για τα δύο προϊόντα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: