Αυτό το smartphone έχει 50MP κάμερα, ικανοποιητική μπαταρία και κοστίζει 100 ευρώ

Η νέα πρόταση της Yuva
30 Μαΐου 2024 17:27
Αυτό το smartphone έχει 50MP κάμερα, ικανοποιητική μπαταρία και κοστίζει 100 ευρώ

Η γνωστή εταιρία με το όνομα Lava μόλις ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουργιο budget smartphone, που μάλλον αξίζει την προσοχή σας αν ψάχνετε για μία οικονομική λύση. Ο λόγος γίνεται για το Lava Yuva 5G, ένα τηλέφωνο με IPS LCD οθόνη στις 6.5 ίντσες ανάλυσης HD+.

Η συσκευή υποστηρίζει 90Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλότερη κίνηση, ενώ έρχεται εξοπλισμένο με το Unisoc T750 για επεξεργαστή και με 4GB RAM, αλλά και 64 ή 128GB στον αποθηκευτικό χώρο. Ο χώρος μπορεί να μεγαλώσει αφού υπάρχει και θύρα για microSD κάρτα.

Στο πίσω μέρος έχουμε έναν κεντρικό φακό στα 50MP, αλλά και μία macro κάμερα στα 2MP για φωτογραφίες και βίντεο από κοντινές αποστάσεις. Στο πάνω μπροστινό μέρος του τηλεφώνου θα βρείτε φυσικά και μία selfie στα 8MP.

Αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο τρέχει με το Android 13 αλλά η εταιρία είπε ότι μέσα στη χρονιά θα αναβαθμιστεί με το Android 14 της Google. Η μπαταρία του είναι αρκετά μεγάλη για τα χρήματα που κοστίζει και είναι στα 5.000mAh που φορτίζει με 18W. Στο πλαινό μέρος θα βρείτε και τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για να ξεκλειδώνετε το τηλέφωνο.

Το Lava Yuva 5G κοστίζει 114 δολάρια, δηλαδή περίπου 100 ευρώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγοράτηςς Ινδίας στις 5 Ιουνίου, ενώ θα ανέβει και σε ξένα online καταστήματα.

Tags: