Επίσημο το νέο vivo smartphone με Snapdragon και 80W φόρτιση

Δείτε τη νέα πρόταση της εταιρίας
03 Μαΐου 2024 22:52
Επίσημο το νέο vivo smartphone με Snapdragon και 80W φόρτιση

Η vivo ανακοίνωσε ένα νέο smartphone που έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη γκάμα της και ακούει στο όνομα vivo Y100 4G.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει μία AMOLED οθόνη στις 6.67 ίντσες και μία μπαταρία των 5.000mAh που μπορεί να φορτίσει πολύ γρήγορα χάρις στην 80W γρήγορη φόρτιση της εταιρίας. Όσον αφορά τον επεξεργαστή, η εταιρία έχει επιλέξει αυτή τη φορά έναν από το στρατόπεδο της Qualcomm αφού έχουμε τον Snapdragon 685.

Η selfie είναι τυπικών επιδόσεων, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι στο πίσω μέρος υπάρχει ένα μεγάλο πλαίσιο που φιλοξενεί τις δύο κεντρικές κάμερες, με την πρώτη να ανέρχεται στα 50MP και την δεύτερη στα 2MP.

Το τηλέφωνο τρέχει απευθείας με το Funtouch 14 της εταιρίας που βασίζεται φυσικά στο Android 14, ενώ έχει στερεοφωνικά ηχεία και πιστοποίηση IP54. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα από εδώ.

Το vivo Y100 4G θα κυκλοφορήσει στα χρώματα Crystal Black και Breeze Green και αναμένεται να κοστίζει περίπου 250 δολάρια. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για την Ευρώπη, οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: