Κάπως έτσι θα μοιάζει το Samsung Galaxy S24 Ultra σύμφωνα με αυτά που ακούγονται

Ήρθαν τα πρώτα renders
30 Σεπτεμβρίου 2023 14:06
Κάπως έτσι θα μοιάζει το Samsung Galaxy S24 Ultra σύμφωνα με αυτά που ακούγονται

Πριν από μερικές ώρες ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας οι πρώτες εικόνες-renders από το Samsung Galaxy S24 και τώρα είναι η σειρά του μεγάλου του αδερφού, Galaxy S24 Ultra. Πιο συγκεκριμένα, το SmartPrix συνεργάστηκε για άλλη μια φορά με το OnLeaks και δημοσίευσαν τις πρώτες εικόνες που παρουσιάζουν πώς θα μοιάζει η επερχόμενη ναυαρχίδα της Samsung, σύμφωνα πάντα με όλα αυτά που ακούγονται.

Τα CAD renders αποκαλύπτουν πλήρως τον σχεδιασμό του τηλεφώνου, ο οποίος σχεδιασμός φαίνεται να μην έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το περσινό Galaxy S23 Ultra. Στο πίσω μέρος, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις φωτογραφίες, βλέπουμε τέσσερις διαφορετικές κάμερες στην ίδια διάταξη, με πανοποιότυπο σχήμα με επίπεδες πλευρές πάνω και κάτω και μία ελαφριά κυρτότητα στο πλαίσιο.

Από την άλλη, στο μπροστινό μέρος έχουμε (όπως και στο απλό S24) μια πιο “flat” επιφάνεια απ’ άκρη σ’ άκρη. Φαίνεται ότι η Samsung επέλεξε τα Galaxy S24 να μην έχουν τόσο μεγάλη κυρτότητα.  Οι διαρροές λένε ότι η Samsung έχει μειώσει τα πλαίσια και ότι τα τηλέφωνα θα έχουν από τα μικρότερα bezels που έχουμε δει ποτέ σε τηλέφωνο. Θα είναι συμμετρικά, πράγμα που σημαίνει ότι το κάτω μέρος του πλαισίου θα ταιριάζει με όλο το υπόλοιπο σώμα του τηλεφώνου.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Το Galaxy S24 Ultra φημολογείται ότι θα έχει βελτιωμένη 3x telephoto κάμερα. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν αισθητήρα των 50MP, διαστάσεων 1/2,52" με pixels 0,7μm. Αυτή η σημαντική αύξηση του μεγέθους του αισθητήρα εκτιμάται πως με τη σειρά της θα βελτιώσει ριζικά την ποιότητα της εικόνας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Galaxy S24 πατώντας εδώ.

Εσείς καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη μέχρι να το ανακοινώσει επίσημα η Samsung.

Πηγή: Gsmarena

Tags: