Επίσημη απάντηση Apple: Τα δάχτυλά σας ενδέχεται να «αλλοιώσουν» το χρώμα του iPhone 15 Pro

Ξεκαθαρίζει το τοπίο ο αμερικανικός κολοσσός
22 Σεπτεμβρίου 2023 18:01
Επίσημη απάντηση Apple: Τα δάχτυλά σας ενδέχεται να «αλλοιώσουν» το χρώμα του iPhone 15 Pro

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, τις τελευταίες ημέρες έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου διάφορες εικόνες και αναφορές πως το τιτάνιο των ολοκαίνουργιων iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max γρατσουνίζεται εύκολα, ενώ γενικά είναι και πιο επιρρεπές στις δαχτυλιές.

Συνολικά, πέρα από τον A17 Pro επεξεργαστή και τις αναβαθμίσεις στο σύστημα καμερών, το νέο υλικό κατασκευής των iPhone 15 Pro είναι ίσως το πιο πολυδιαφημισμένο χαρακτηριστικό τους. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της Apple έδωσε τεράστια έμφαση στο γεγονός ότι τα νέα Pro μοντέλα θα είναι ελαφρύτερα και ανθεκτικότερα χάρη στο τιτάνιο, αλλά και συγχρόνως θα είναι και τα iPhone με τα λεπτότερα πλαίσια οθόνης. Μάλιστα, η Apple διευκρίνισε πως το υλικό κατασκευής είναι Grade 5 τύπου τιτάνιο, όντας το ίδιο ακριβώς με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Mars Rover της NASA.

Ωστόσο, οι αναφορές σχετικά με το χρώμα που γρατσουνίζεται εύκολα και τις δαχτυλιές, σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα…κολακευτικές. Τώρα, με τα iPhone 15 να κυκλοφορούν επίσημα από σήμερα, η Apple ήρθε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και έδωσε επίσημη απάντηση για το ένα τουλάχιστον θέμα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Apple ενημέρωσε την επίσημη support σελίδα της, επιβεβαιώνοντας πρακτικά το θέμα. Ειδικότερα, δήλωσε πως τα δάχτυλά σας ενδέχεται όντως να «αλλοιώσουν» το χρώμα του iPhone 15 Pro, αλλά ευτυχώς μόνο «προσωρινά». Φυσικά, η Apple δε ζητάει από τον κόσμο να πιάνει τα νέα iPhone 15 Pro με γάντια, αλλά αντιθέτως τονίζει ότι αν κάποιος καθαρίσει τη συσκευή του με ένα μαλακό, ελαφρώς βρεγμένο πανάκι, το αρχικό χρώμα επιστρέφει.

Η επίσημη τοποθέτηση της Apple σχετικά με τις δαχτυλιές στο τιτάνιο των iPhone 15 Pro:

Στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, το λάδι από το δέρμα σας ενδέχεται να αλλοιώσει προσωρινά το χρώμα της εξωτερικής λωρίδας. Σκουπίζοντας το iPhone σας με ένα μαλακό, ελαφρώς υγρό πανί χωρίς χνούδι θα επαναφέρετε την αρχική του εμφάνιση.

Προφανώς, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε όλους αυτούς τους πονοκεφάλους είναι η χρήση θήκης που συγχρόνως προστατεύει κιόλας τη συσκευή.

Tags: