Αποσύρεται από τα καταστήματα το προϊόν του viral challenge που οδήγησε στο θάνατο ενός 14χρονου

Η εταιρία Paqui εξέδωσε ειδική ανακοίνωση μετά το τραγικό συμβάν
08 Σεπτεμβρίου 2023 17:43
Αποσύρεται από τα καταστήματα το προϊόν του viral challenge που οδήγησε στο θάνατο ενός 14χρονου

Σας ενημερώσαμε χθες για τον τραγικό θάνατο που βρήκε ένας 14χρονος έφηβος από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ο οποίος συμμετείχε στο επικίνδυνο challenge του TikTok με το πιο καυτερό πατατάκι του κόσμου, γνωστό και ως One Chip Challenge

Στον απόηχο του θανάτου του νεαρού από το επικίνδυνα καυτερό πατατάκι, η εταιρία που το παρασκευάζει, ονόματι Paqui Chips εξέδωσε ειδική ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι αποσύρει από τα ράφια το προϊόν της. Η Paqui στην ανακοίνωσή της ισχυρίζεται ότι υπάρχει "μια αυξημένη κατανάλωση του προϊόντος από εφήβους", παρά το γεγονός ότι "ρητά αναφέρεται στην συσκευασία πως προορίζεται αυστηρά για ενήλικες"

Επίσης δεν ενδείκνυται ούτε για εγκύους, ούτε για παιδιά, ούτε και για άτομα με επικείμενες παθήσεις, γράφει χαρακτηριστικά η συσκευασία του προϊόντος. "Συνεργαζόμαστε με τις αλυσίδες καταστημάτων και τους προμηθευτές μας και προσφέρουμε αποζημιώσεις για οποιαδήποτε αγορά του One Chip Challenge προϊόντος μας" αναφέρει η Paqui. 

Παράλληλα, η οικογένεια του 14χρονου αναμένει να γίνει η νεκροψία για να καθοριστούν τα αίτια του θανάτου του, ενώ συγγενείς του έχουν στήσει ένα GoFundMe ζητώντας τη βοήθεια του κόσμου για τα έξοδα της κηδείας που τους βαρύνουν οικονομικά.