Αυτά είναι μάλλον όλα τα χρώματα των iPhone 15 και iPhone 15 Pro! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινάει
26 Αυγούστου 2023 14:40
Αυτά είναι μάλλον όλα τα χρώματα των iPhone 15 και iPhone 15 Pro! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η επίσημη παρουσίαση των iPhone 15 της Apple θα πραγματοποιηθεί όπως λένε οι φήμες στις 12 ή στις 13 Σεπτεμβρίου και όπως ακούμε τους τελευταίους μήνες, θα δείτε πολλά νέα χρώματα στις νέες συσκευές της εταιρίας.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η Apple θα φέρει πολλά νέα και «φρέσκα» χρώματα για τα απλά iPhone 15 και iPhone 15 Plus, ενώ θα κρατήσει στο ίδιο στιλ τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, αλλά με δύο νέους χρωματισμούς.

Το MacRumors δημοσίευσε μία εικόνα με όλα τα χρώματα που ακούγονται ότι θα έχουν τα νέα τηλέφωνα και αποκαλύπτει ότι τα απλά iPhone 15 θα έρθουν σε χρώματα Midnight/Black (μαύρο), Starlight/White (λευκό), Yellow (κίτρινο), Blue (μπλε) και Orange/Coral Pink (πορτοκαλί ή μία απόχρωση ροζ).

Από την άλλη, τα iPhone 15 Pro έρχονται σε χρωματισμούς Dark Blue (σκούρο μπλε), Silver-Gray (ασημί-γκρι), Space Black (μαύρο) και Titanium.

Πριν από λίγες ώρες είχαν ακουστεί επίσης κι άλλες φήμες που έλεγαν ότι το iPhone 15 Pro Max ίσως δε θα γίνει διαθέσιμο μαζί με τα άλλα μοντέλα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. Επίσης, ακούσαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα τα νέα τηλέφωνα δε θα κυκλοφορήσουν με το γνωστό λευκό καλώδιο, αλλά με ένα braided 1.5 μέτρο USB C. Περισσότερα πατώντας εδώ.

Το μεγάλο event της Apple πρόκειται να πραγματοποιηθεί μάλλον στις 12 ή στις 13 Σεπτεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: