Αυτό είναι μάλλον το νέο χρώμα στα iPhone 15 Pro που θα αντικαταστήσει το χρυσό

Δείτε εικόνα από το φημολογούμενο νέο χρώμα Titan Gray
25 Αυγούστου 2023 18:31
Αυτό είναι μάλλον το νέο χρώμα στα iPhone 15 Pro που θα αντικαταστήσει το χρυσό

Πλησιάζουμε προς την κυκλοφορία των νέων iPhone τηλεφώνων και συνεχίζουν να έρχονται στα φώτα της δημοσιότητας πολλές φήμες για τα τηλέφωνα της Apple. Αυτό συνέβη και τώρα, καθώς κυκλοφόρησε μια εικόνα από το 9to5mac, η οποία θέλει να σας δώσει μια πρώτη ματιά στο φημολογούμενο νέο χρώμα των iPhone 15 Pro.

Πρόκειται για το Titan Gray ή αλλιώς μία απόχρωση γκρι που ακούμε εδώ και καιρό ότι θα έρθει στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max, το οποίο θα αντικαταστήσει το χρυσό χρώμα που υπάρχει τόσα χρόνια στα Pro μοντέλα της Apple. Όπως λένε οι φήμες, η Apple δε θα φέρει τα iPhone 15 Pro σε μωβ και χρυσό χρώμα φέτος και αντ’ αυτού θα τα αντικαταστήσει με γκρι και μπλε αποχρώσεις.

Με αυτό στο μυαλό, το 9to5mac κυκλοφόρησε μια εικόνα για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το λεγόμενο Titan Gray των iPhone 15 Pro, έτσι ώστε να πάρετε μια μικρή γεύση από αυτό, λίγες εβδομάδες πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Πριν από λίγες ώρες είχαν ακουστεί επίσης κι άλλες φημές που έλεγαν ότι το iPhone 15 Pro Max ίσως δε θα γίνει διαθέσιμο μαζί με τα άλλα μοντέλα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ. Επίσης, ακούσαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα τα νέα τηλέφωνα δε θα κυκλοφορήσουν με το γνωστό λευκό καλώδιο, αλλά με ένα braided 1.5 μέτρο USB C. Περισσότερα πατώντας εδώ.

Το μεγάλο event της Apple πρόκειται να πραγματοποιηθεί όπως λένε πολλές φήμες στις 12 ή στις 13 Σεπτεμβρίου και εκεί θα γίνουν γνωστά τα πάντα για τα επόμενα τηλέφωνα της εταιρίας. Οπότε καλό θα ήταν να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη έως ότου ανακοινωθούν επίσημα.

Tags: