CyanogenMod με υποστήριξη για συσκευές Xiaomi και Motorola

Μεγαλώνει ο κατάλογος των συσκευών
24 Σεπτεμβρίου 2015 15:09
CyanogenMod με υποστήριξη για συσκευές Xiaomi και Motorola

Η CyanogenMod είναι μία εναλλακτική έκδοση του Android, πολύ κοντά σ΄αυτή της Google και την οποία θα γνωρίζουν σίγουρα οι περισσότεροι λάτρεις των custom ROMs και των πειραματισμών στις Android συσκευές τους. Έτσι η Cyanogen ανακοίνωσε την προσθήκη νέων συσκευών στη λίστα υποστήριξης, με κάποιες από αυτές να είναι η Motorola, η Xiaomi και άλλες.

Μερικές από τις συσκευές που υποστηρίζονται τώρα είναι το Moto E και Moto G 2015, Xiaomi Mi3w και Mi4, καθώς και από άλλους κατασκευαστές όπως η Smartfren και WileyFox. Ακόμη μερικές συσκευές της Samsung, της HTC και της LG, όπως το κορεάτικο LG G3, το HTC One M8 dual sim, το Samsung Galaxy S5 για την αγορά της Ιαπωνίας και της Κίνας, καθώς και το Samsung Galaxy S5 Duos.

Τέλος, υποστηρίζονται πλέον τα Huawei Honor 4 και 4X, το Huawei Ascend Mate 2 και SnapTo, που τα καθιστά το πρώτο σετ συσκευών της Huawei με υποστήριξη της Cyanogen, από την έκδοση CM7 μέχρι τη CM12. Για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να μπουν σε πιο βαθιά νερά και θέλουν να πειραματιστούν με τη συσκευή τους, υπάρχει ένα μεγάλος κατάλογος υποστηριζόμενων συσκευών από τη Cyanogen.