Διαστημική εταιρία από τον Mark Zuckerberg μόνο και μόνο για κόντρα στον Elon Musk;

Ο μεγιστάνας σχολίασε το ενδεχόμενο
09 Ιουλίου 2023 19:25
Διαστημική εταιρία από τον Mark Zuckerberg μόνο και μόνο για κόντρα στον Elon Musk;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για την κόντρα του Elon Musk και του Mark Zuckerberg, η οποία ξεκίνησε με αφορμή το νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Threads, το οποίο αποτελεί εναλλακτική του Twitter.  

Το όλο θέμα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση. Βέβαια, πέρα από το οχτάγωνο, μάχη αναμένεται να δοθεί και στις δικαστικές αίθουσες, αφού ο Musk απειλεί με μήνυση τον Zuckerberg, αφού κατηγορεί την Meta ότι προσέλαβε πρώην εργαζομένους του Twitter, οι οποίοι "είχαν και συνεχίζουν να έχουν πρόσβαση στα εμπορικά μυστικά της εταιρίας και σε άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες". 

Στο πλαίσιο αυτό, τα καρφιά και από τους δύο πέφτουν βροχή, με τον Musk να λέει για παράδειγμα “σαύρα” τον επικεφαλής του Facebook. Τώρα, η νέα μπηχτή ήρθε -πάλι με έμμεσο τρόπο- από την πλευρά του Zuckerberg, ο οποίος σχολίασε ένα αστείο που έκανε ο επίσημος λογαριασμός της fast food αλυσίδας Wendy’s στο Threads. Ειδικότερα, έγραψε στον Zuckerberg πως πρέπει να πάει στο διάστημα, μόνο και μόνο για να τρελάνει τον Musk. 

Η ιδέα φαίνεται πως άρεσε στον Zuck, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη την ανάρτηση, βάζοντας ένα emoji με γέλια. Πρακτικά, ο Zuck επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο πως πράγματι θα ήταν ξεκαρδιστικό να αρχίσει να κοντράρεται με τον Musk και στον τομέα του διαστήματος. 

Οι εν λόγω δημοσιεύσεις ακολουθούν παρακάτω:

Σε περίπτωση που δε γνωρίζετε, ο Musk, πέρα από ιδιοκτήτης του Twitter και CEO της Tesla, είναι και ιδρυτής και επικεφαλής της SpaceX. Πρόκειται για την ίσως κορυφαία εταιρία αεροδιαστημικής τεχνολογίας στον πλανήτη, η οποία μεταξύ άλλων εξυπηρετεί τη NASA για τις ανάγκες του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού, έχει δικό της δίκτυο δορυφόρων για Internet, το Starlink και ετοιμάζεται προσεχώς να εκτοξεύσει το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο που έχει φτιάξει ποτέ η ανθρωπότητα, το γιγαντιαίο Starship.