Η Νέα Υόρκη έγινε... πορτοκαλί - Δείτε τις απόκοσμες εικόνες και βίντεο

Πνίγεται η Νέα Υόρκη στο νέφος των καπνών από τις τεράστιες φωτιές στον Καναδά
08 Ιουνίου 2023 15:43
Η Νέα Υόρκη έγινε... πορτοκαλί - Δείτε τις απόκοσμες εικόνες και βίντεο

Απόκοσμες εικόνες, που από πολλούς κατοίκους χαρακτηρίστηκαν "βγαλμένες από την Αποκάλυψη" αντίκρισαν στην Νέα Υόρκη τις τελευταίες ώρες, καθώς ο ουρανός βάφτηκε πορτοκαλί, εξαιτίας ενός πελώριου νέφους καπνού που πνίγει την πόλη λόγω των εκτεταμένων πυρκαγιών στον γειτονικό Καναδά. 

Μάλιστα οι τοπικές αρχές εξέδωσαν ειδική προειδοποίηση στους κατοίκους της Νέας Υόρκης και των συνοικιών της να προσέχουν και ειδικά όσους αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα να μείνουν στα σπίτια τους. Η ποιότητα του αέρα λέγεται ότι χειρότερη και από την 11η Σεπτεμβρίου που προκλήθηκε λόγω του χτυπήματος στους Δίδυμους Πύργους. 

Η Ομοσπονδιακή υπηρεσία Αεροπορίας (FAA) των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως καθυστερεί και αναστέλλει -ανά περιπτώσεις- τις πτήσεις στην περιοχή της Νέας Υόρκης λόγω της περιορισμένης ορατότητας που προκλήθηκε. Οι πυρκαγίες μαίνονται στον Καναδά με εκατοντάδες εστίες να έχουν δημιουργήσει αυτό το πορτοκαλί αποπνικτικό νέφος που έχει σημάνει συναγερμό για την δημόσια υγεία και σε άλλες πολιτείες των ΗΠΑ. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις απόκοσμες εικόνες της Νέας Υόρκης

 

Κάποιοι άλλοι έκαναν τον παραλληλισμό με το σκηνικό της ταινίας Blade Runner 2049, δημιουργώντας βίντεο με το πορτοκαλί πέπλο που σκέπασε τη Νέα Υόρκη και έπαιξαν χιουμοριστικά με τον τίτλο "Blade Runner 2023". 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goosebumps Cinema • George (@goosebumpscinema)