Η Μέγκαν Φοξ διψά για αίμα στο νέο διαφημιστικό του Diablo 4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα συμμετέχει στο νέο διαγωνισμό για την κοινότητα
07 Ιουνίου 2023 13:47
Η Μέγκαν Φοξ διψά για αίμα στο νέο διαφημιστικό του Diablo 4! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ώρες το Diablo 4 κυκλοφόρησε για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, καθώς και για τις Xbox και τις PlayStation κονσόλες της τρέχουσας και της προηγούμενης γενιάς. Στο πλαίσιο της προώθησης του τίτλου, λοιπόν, η Blizzard ανακοίνωσε ένα νέο διαγωνισμό που εμπλέκει τη γνωστή ηθοποιό του Hollywood, Megan Fox.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανάρτησε ένα προωθητικό βίντεο, στο οποίο η Fox τονίζει χαρακτηριστικά: «Αν υπάρχει ένα πράγμα που λατρεύω είναι η θέα του αίματος και στο Diablo 4 υπάρχουν ποτάμια!»

Στη συνέχεια του βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, η σταρ των Transformers και Teenage Mutant Ninja Turtles ταινιών, ανακοινώνει ένα πολύ ιδιαίτερο διαγωνισμό για την κοινότητα. Ειδικότερα, καλεί τους παίκτες του Diablo 4 να μοιραστούν βίντεο με τους in-game θανάτους τους στα Twitter και TikTok, χρησιμοποιώντας το hashtag #DiabloDeaths για να έχουν την ευκαιρία η Fox να διαβάσει επικήδειο λόγο για αυτούς, στις 8 Ιουνίου.

Το Diablo IV είναι διαθέσιμο πλέον για όλους τους παίκτες στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, προσφέροντας cross-platform play και cross-progression, καθώς και co-op για έως και τέσσερις παίκτες, με την επιλογή για couch co-op δύο παικτών στις κονσόλες. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο τίτλος έσπασε κιόλας το ρεκόρ πωλήσεων όλων των εποχών της Blizzard, κάνοντας ένα τρομερά εντυπωσιακό ντεμπούτο. Περισσότερα σχετικά με το επίτευγμα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.