Κατεβάστε από τώρα τα wallpapers του iOS 17 για το iPhone σας!

Ώρα να φρεσκάρετε τη συσκευή σας
06 Ιουνίου 2023 21:52
Κατεβάστε από τώρα τα wallpapers του iOS 17 για το iPhone σας!

Πριν μερικές ώρες η Apple πραγματοποίησε το εναρκτήριο σόου της WWDC 23. Παρόλο που θεωρητικά έχουμε να κάνουμε με ένα συνέδριο για προγραμματιστές, η εταιρία πραγματοποίησε πολλές ανακοινώσεις που αφορούν και τους χρήστες του οικοσυστήματός της γενικότερα.

Μια από αυτές ήταν το iOS 17, η νέα μεγάλη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος των iPhone που υπόσχεται μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, αλλαγές και βελτιώσεις. Μεταξύ των βασικών προσθηκών συμπεριλαμβάνεται η επέκταση των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας, η εισαγωγή της Personal Voice λειτουργίας και μια σειρά από άλλες αισθητικές βελτιώσεις. Επιπλέον, το iOS 17 φέρνει και νέες λειτουργίες για τα AirPods, φρεσκάρει την εφαρμογή των κλήσεων, ενώ προσθέτει και τα διαδραστικά widgets για την αρχική οθόνη.

Φυσικά, πέρα απ’ όλα αυτά, όπως συμβαίνει κάθε φορά με τις ετήσιες ενημερώσεις της Apple, το iOS 17 προσθέτει και νέα επίσημα wallpapers. Μιας και η έκδοση του λογισμικού για τους προγραμματιστές είναι ήδη διαθέσιμη σε beta έκδοση, αυτά τα νέα wallpapers βρήκαν τον δρόμο τους στο διαδίκτυο και έτσι μπορείτε να τα κατεβάσετε από νωρίς.

Τα περισσότερα από τα νέα wallpapers είναι εντυπωσιακά μοτίβα και σχέδια, ενώ δε λείπει και το κλασσικό κυματιστό wallpaper στα χρώματα της ενημέρωσης.

Για τη μέγιστη δυνατή ανάλυση, μπορείτε να κατεβάσετε τα νέα wallpapers του iOS 17 πατώντας εδώ.