Δείτε πως έκανε ο κόσμος μόλις άκουσε την τιμή του Vision Pro της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα VR/AR γυαλιά της Apple κοστίζουν $3499
06 Ιουνίου 2023 09:33
Δείτε πως έκανε ο κόσμος μόλις άκουσε την τιμή του Vision Pro της Apple (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Apple παρουσίασε εχθές το βράδυ το Vision Pro, το πρώτο VR/AR headset της που υπόσχεται να φέρει το μέλλον στην τεχνολογία μετά τα smartphones. Και ενώ φαίνεται ότι άφησε αρκετά θετικές εντυπώσεις ο "πρώτος φορητός υπολογιστή χώρου" της εταιρίας, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με την τιμή του Vision Pro και τον κόσμο που παρευρέθηκε στην παρουσίαση του WWDC 2023.

Πιο συγκεκριμένα, η YouTuber ονόματι Katarina Mogus βρισκόταν στο event και τράβηξε με το κινητό της τηλέφωνο τις αντιδράσεις του κοινού μόλις αποκαλύφθηκε ότι η τιμή του Vision Pro θα ανέρχεται στα $3499. Παρόλο που διάφορες φήμες τους τελευταίους μήνες έλεγαν ότι το VR/AR headset θα κοστίζει περίπου $3000, η αποκάλυψη της επίσημης τιμής φαίνεται ότι απογοήτευσε όσους ήταν εκεί.

Το βίντεο έγινε viral στο TikTok με περισσότερες από 7 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες ώρες και χιλιάδες likes. Δείτε την αντίδραση των παρευρισκόμενων παρακάτω.

@katamogz would you buy one?? #vr #visionpro #applevisionpro #applenews #wwdc ♬ original sound - Katarina Mogus 🤍

Η Apple αποκαλεί το Vision Pro ως την πρώτη της προσπάθεια στο "spatial computing". Διαθέτει 4K οθόνες και έναν φουτουριστικό σχεδιασμό με στρογγυλεμένο γυαλί που μέσα του διαθέτει κάμερες και αισθητήρες, για να καταγράφουν τον χρήστη και να μεταφράζουν τις κινήσεις του σε εντολές. Ο πρώτος φορητός υπολογιστής χώρου της Apple μπορεί να αντέξει μόλις 2 ώρες χρήσης με την επιπλέον εξωτερική μπαταρία που διαθέτει για εντελώς φορητή χρήση, ενώ κρατάει όλη την ημέρα εάν το συνδέσετε σε πρίζα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Vision Pro πατώντας εδώ.

Η τιμή του Apple Vision Pro θα είναι στα $3499, με την κυκλοφορία του να αναμένεται στις αρχές του 2024, σύμφωνα με την Apple.