Η Apple επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία σας με το iOS 17

Όλες οι πληροφορίες
06 Ιουνίου 2023 08:11
Η Apple επικεντρώνεται στην ψυχική υγεία σας με το iOS 17

Η Apple ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες το iOS 17 για τα iPhone, το οποίο παρόλο που δε θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά επικεντρώνεται σε διάφορες λειτουργίες που θέλουν να κάνουν τη ζωή των χρηστών καλύτερη. Μία νέα σημαντική λειτουργία έχει να κάνει με την ψυχική υγεία στην επερχόμενη ενημέρωση του Health app (την επίσημη εφαρμογή για την Υγεία).

Όπως αναφέρει η εταιρία, τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής θα επιτρέπουν στους χρήστες να καταγράφουν τα συναισθήματά τους και την καθημερινή διάθεσή τους και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε αξιολογήσεις και πόρους.

“Η ψυχική υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική υγεία και επηρεάζει τους ανθρώπους καθημερινά στον τρόπο που σκέφτονται, αισθάνονται και ενεργούν” είπε η Apple. Μέσα από την εφαρμογή Health (Υγεία) θα μπορείτε λοιπόν μέσω ενός slider να βάζετε πως αισθάνεστε καθημερινά.

Δείτε εικόνα παρακάτω:

Επίσης, τα iPad, iPhone και Apple Watch θα προσφέρουν νέες δυνατότητες για την όραση που θα συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου μυωπίας. Ναι, το Health app έρχεται και στο iPad πλέον με τους χρήστες να μπορούν πολύ εύκολα να βλέπουν όλα τα δεδομένα της υγείας τους από όποια συσκευή έχουν.

Η Apple δήλωσε μεταξύ άλλων:

Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να αναλάβουν το ταξίδι τους για την υγεία τους. Με αυτά τα καινοτόμα νέα χαρακτηριστικά, επεκτείνουμε την ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων υγείας και ευεξίας που προσφέρουμε στους χρήστες μας σε iPhone, iPad και Apple Watch.

Η ψυχική υγεία και η υγεία για την όραση είναι σημαντικά, αλλά συχνά παραβλέποντας και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε λειτουργίες που προσφέρουν πολύτιμες νέες πληροφορίες για να παρέχουμε στους χρήστες μας ακόμα καλύτερη κατανόηση για την υγεία τους. Αυτές οι πληροφορίες θα βοηθούν τους χρήστες στις καθημερινές αποφάσεις τους και θα προσφέρουν πιο ενημερωμένες συνομιλίες με τους γιατρούς τους.

Τα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής θα γίνουν διαθέσιμα με το iOS 17, iPadOS 17 και WatchOS 10.