Το V29 Lite είναι το νέο mid-range τηλέφωνο της vivo

Έρχεται μέσα στον Ιούνιο στην Ευρώπη
02 Ιουνίου 2023 19:20
Το V29 Lite είναι το νέο mid-range τηλέφωνο της vivo

Η vivo αποκάλυψε ότι η Ευρώπη θα δει μία ακόμη mid-range συσκευή της που θα ονομάζεται vivo V29 Lite. Το νέο τηλέφωνο της εταιρίας έχει μια κυρτή AMOLED οθόνη Full HD+ στις 6.7 ίντσες και προσφέρει παράλληλα 120Hz στο ρυθμό ανανέωσης για ομαλό σερφάρισμα και όχι μόνο.

Το V29 Lite έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 695 της Qualcomm και μπορείτε να το προμηθευτείτε με 8GB RAM και 128GB στον αποθηκευτικό χώρο.

Στο πίσω μέρος θα βρείτε έναν κεντρικό φακό στα 64MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας ή αλλιώς Optical Image Stabilization, έναν σένσορα στα 2MP για macro λήψεις, καθώς και μία ακόμα κάμερα στα 2MP που θα προσφέρει καλύτερο βάθος στις φωτογραφίες ή τα βίντεό σας. Η selfie κάμερα βρίσκεται ως μία "κουκίδα" στο πάνω μέρος της οθόνης.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συσκευή τρέχει απευθείας με το Android 13 με το skin της vivo το Funtouch 13, ενώ η μπαταρία της ανέρχεται στα 5.000mAh και μπορεί να φορτίσει γρήγορα με έναν φορτιστή 44W.

Το vivo V29 Lite θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου σε μαύρο και χρυσό χρώμα και η τιμή του κυμαίνεται στα 359 ευρώ για την Ευρώπη. Προς το παρόν δεν έγινε γνωστό εάν έρθει στις 15 Ιουνίου και στην Ελλάδα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics.