iPhone: Γνωστή εφαρμογή αναβαθμίστηκε για όσους χρησιμοποιούν τα Live Activities

Νέα ενημέρωση για το Withings Health Mate
01 Ιουνίου 2023 15:34
iPhone: Γνωστή εφαρμογή αναβαθμίστηκε για όσους χρησιμοποιούν τα Live Activities

Αναβαθμίστηκε μια πολύ γνωστή εφαρμογή των iPhone και προσφέρει πλέον τη δυνατότητα να βλέπετε πολλές πληροφορίες ως Live Activities (Ζωντανές δραστηριότητες) από το lock screen ή το Dynamic Island εάν έχετε iPhone 14 Pro ή Pro Max.

Ο λόγος γίνεται για το Withings Health Mate, το οποίο σας επιτρέπει πλέον να παρακολουθείτε τα βήματα, αλλά και την υγεία σας μέσα από Live Activities και δεν απαιτείται καν να φοράτε Apple Watch ή κάποιο άλλο smartphone. Όταν ξεκινήσετε πλέον την προπόνησή σας, όπως είναι το περπάτημα, η εφαρμογή θα σας εμφανίζει αυτόματα ως ζωντανή δραστηριότητα το χρόνο και την απόσταση που έχετε κάνει. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να πατήσετε παύση ή συνέχεια στην προπόνησή σας.

Μάλιστα, εάν έχετε iPhone 14 Pro ή iPhone 14 Pro Max, το Withings Health Mate θα εμφανίζεται κανονικά και στο Dynamic Island για να σας παρέχει όλες τις πληροφορίες «ζωντανά».

Αν δεν έχετε αυτή την εφαρμογή στο τηλέφωνό σας μπορείτε να την κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Τι είναι το Live Activities ή στα ελληνικά Ζωντανές δραστηριότητες;

Τα Live Activities διευκολύνουν την εμφάνιση των πληροφοριών από διάφορες εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει και εμφανίζονται στο Lock Screen (οθόνη κλειδώματος) του iPhone σας.

Επιπλέον, το Withings Health Mate βελτίωσε και την καρτέλα Measure που παρουσιάζει πληροφορίες και δεδομένα με την υγεία σας πλέον με χρονολογική σειρά. Το Withings Health Mate συνδέεται και με την εφαρμογή Health της Apple.

Tags: