Razer: Τα νέα ακουστικά της τύπου “AirPods” υπόσχονται δυνατή gaming εμπειρία σε PC και κονσόλες

Διαθέσιμα από σήμερα με τιμή στα 229.99 ευρώ
01 Ιουνίου 2023 11:07
Razer: Τα νέα ακουστικά της τύπου “AirPods” υπόσχονται δυνατή gaming εμπειρία σε PC και κονσόλες

Η Razer μόλις ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά της τύπου “AirPods” που υπόσχονται δυνατή gaming εμπειρία είτε παίζετε σε PC, είτε στο κινητό, είτε στην κονσόλα σας. Ο λόγος γίνεται για τα Razer Hammerhead Pro HyperSpeed που έρχονται με ειδικό USB dongle για να τα συνδέετε στον υπολογιστή σας, αλλά υποστηρίζουν και Bluetooth 5.3.

Η Razer λέει ότι τα νέα Hammerhead μπορούν να συνδεθούν στο PC μέσω του USB-C dongle ή μέσω Bluetooth 5.3, καθώς και στα PlayStation, Nintendo Switch, iPhone, Android και άλλες συσκευές. Ο αντάπτορας (dongle) των νέων ακουστικών είναι στα 2.4GHz RF, ενώ εάν επιλέξετε να τα συνδέσετε με Bluetooth το latency μειώνεται στα 40ms.

Τα ακουστικά έρχονται με THX πιστοποίηση, με ANC ή αλλιώς active noise cancellation, καθώς και με RGB χρωματισμό. Η Razer αναφέρει ότι τα Hammerhead Pro HyperSpeed μπορούν να φτάσουν τις 6,5 ώρες αναπαραγωγής μέσω Bluetooth με το ANC απενεργοποιημένο και χωρίς RGB φωτισμό. Αν έχετε ενεργοποιημένα αυτές τις δύο λειτουργίες, τότε η μπαταρία διαρκεί περίπου 3,5 ώρες. Η θήκη φόρτισης δίνει επιπλέων 24 ώρες φόρτισης.

Αν ωστόσο συνδέσετε τα ακουστικά με το ειδικό dongle η μπαταρία τους αγγίζει τις 3 έως 4 ώρες ανάλογα τη χρήση. Μερικές πληροφορίες για τα ακουστικά: headphone drivers στα 10mm, έχουν IPX4 πιστοποίηση, touch controls και πολλά άλλα.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα Razer Hammerhead Pro HyperSpeed πατώντας εδώ.

Τα Razer Hammerhead Pro HyperSpeed είναι διαθέσιμα τώρα μέσα από το επίσημο κατάστημα της εταιρίας και κοστίζουν 229.99 ευρώ.

Tags: