Έχετε Apple Watch; Κυκλοφορεί η νέα αναβάθμιση του watchOS

Τι νέο φέρνει αυτή η αναβάθμιση του watchOS;
31 Μαΐου 2023 17:34
Έχετε Apple Watch; Κυκλοφορεί η νέα αναβάθμιση του watchOS

Έχετε Apple Watch; Τότε σας περιμένει η νέα αναβάθμιση του watchOS καθώς η Apple κυκλοφόρησε το watchOS 9.5.1, το οποίο περιλαμβάνει μερικά σημαντικά bug fixes και βελτιώσεις στην απόδοση. Η κυκλοφορία του γίνεται δύο βδομάδες μετά το watchOS 9.5 update αλλά και λίγες μέρες πριν το WWDC 2023, το event-ορόσημο για τα λειτουργικά συστήματα  και τα software της Apple. 

Το WatchOS 9.5.1 είναι ένα μικρό update σε σχέση με το 9.5, το οποίο όπως συνηθίζει η Apple, δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι διορθώνει, καθώς δεν κυκλοφόρησε κάποιο σχετικό changelog. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως μάλλον διορθώνει διάφορα ενοχλητικά bugs στο λειτουργικό που προκαλούν προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του και, προφανώς, δεν περιλαμβάνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό

H αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για να την κατεβάσετε και υποστηρίζονται τα Apple Watch Series 4 και πάνω. Οι κάτοχοι Apple Watch Series 3 δεν έχουν πρόσβαση στο νεότερο λογισμικό της Apple, αφού η εταιρία σταμάτησε να υποστηρίζει το smartwatch του 2017.

Στο πλαίσιο του WWDC 2023 αναμένεται να ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί το watchOS 10 για όλα τα υποστηριζόμενα Apple Watches, το iOS 17 για τα iPhone, και γενικότερα όλα τα λειτουργικά που αφορούν Mac (MacOS) και iPad συσκευές (iPadOS).