Τα iPhone 16 Pro/ Pro Max δε θα είναι μόνο μεγαλύτερα αλλά και πιο μακρόστενα

Τι λένε οι νέες φήμες για τα μοντέλα του 2024 και πως θα αλλάξει εντελώς η οθόνη τους
31 Μαΐου 2023 10:49
Τα iPhone 16 Pro/ Pro Max δε θα είναι μόνο μεγαλύτερα αλλά και πιο μακρόστενα

Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες εβδομάδες όχι για τα iPhone 15 και iPhone 15 Pro μοντέλα που θα δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο κλασικά στο event της Apple, αλλά για τα μεθεπόμενα μοντέλα αυτά του 2024

Πρακτικά όλοι οι αναλυτές και leakers επιβεβαιώνουν στα ρεπορτάζ τους ότι τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα φέρουν μεγαλύτερες οθόνες για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια και θα φτάσουν συγκεκριμένα τις 6.3" και 6.9" ίντσες αντίστοιχα, ενώ θα φέρουν και περισκοπική κάμερα εξαιτίας του μεγαλύτερου μεγέθους τους. 

Τώρα, ο ειδικός αναλυτής Ross Young μεταφέρει πως τα iPhone 16 Pro/Pro Max όχι μόνο θα είναι μεγαλύτερα αλλά και...ψηλότερα! Αυτό θα συμβεί διότι θα αποκτήσουν ένα πιο μακρόστενο σχεδιασμό χάρη στο ψηλότερο aspect ratio του 19.6:9. Αρκεί να αναφέρουμε ότι όλη η σειρά των iPhone 14 φέρει αναλογία διαστάσεων στα 19.5:9, κάτι το οποίο θα ισχύει και για όλα τα μοντέλα iPhone 15

Τι ακούγεται για τα iPhone 17 και iPhone 17 Pro;

Από τις αποκαλύψεις του εν λόγω αναλυτή δεν λείπουν και οι προβλέψεις του πως τα iPhone 17 και iPhone 17 Plus, που θα κυκλοφορήσουν το 2025, θα πάρουν μερικά από τα καλούδια των προγενέστερων Pro μοντέλων τους. Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Apple θα φέρει τις μεγαλύτερες οθόνες των 6.27 και 6.86 ιντσών στα απλά μοντέλα, ενώ πρόκειται να αποκτήσουν LTPO panels με υποστήριξη ProMotion στα 120Hz. Πρακτικά δηλαδή τα απλά iPhone 17 θα αναβαθμιστούν σημαντικά σε σχέση με τους προκατόχους τους. 

Τέλος, διαβεβαίωσε ότι τα μοντέλα iPhone 17 Pro θα είναι τα πρώτα με την νέα τεχνολογία FaceID που θα κρύβεται κάτω από την οθόνη, η οποία φημολογείται εδώ και καιρό ότι αναπτύσσεται από την Apple. 

Tags: