WWDC23: Κατεβάστε δωρεάν αυτό το ιδιαίτερο wallpaper για την Apple λίγο πριν το event

Για να μπείτε στο κλίμα
29 Μαΐου 2023 16:01
WWDC23: Κατεβάστε δωρεάν αυτό το ιδιαίτερο wallpaper για την Apple λίγο πριν το event

Μετράμε πλέον αντίστροφα για να ξεκινήσει το WWDC 2023 της Apple και ο Basic Apple Guy επιστρέφει με μία ακόμη δημιουργία του, για όλους τους fans της εταιρίας. Πιο συγκεκριμένα, ο εν λόγω artist δημιούργησε ένα νέο wallpaper για να ντύσετε το κινητό, το tablet ή το PC σας που έχει ως επίκεντρο το μήλο της Apple.

Το νέο wallpaper είναι ουσιαστικά εμπνευσμένο από το επίσημο λογότυπο του WWDC23 που θα το βρείτε στο επίσημο site της Apple πατώντας εδώ, αλλά με το μήλο της εταιρίας σε ιδιαίτερο στιλ και χρώμα.

Κατεβάστε το WWDC23 wallpaper πατώντας εδώ για τη μέγιστη ανάλυση.

Παρόλο που ο Basic Apple Guy δημιουργεί με βάση το οικοσύστημα της Apple, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις εικόνες και για το Android ή το PC σας.

Ο Basic Apple Guy είναι γνωστός artist στην κοινότητα και δημιουργεί ανά καιρούς διάφορα wallpapers, τα οποία και μοιράζει στο κοινό. Μάλιστα, φαίνεται πως η επόμενή του δουλειά θα έχει να κάνει και πάλι με wallpapers που αφορούν το Mac της Apple.

Μέσα από το ειδικό -και μεγάλο- Keynote event του WWDC23 που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου, η Apple πρόκειται να αποκαλύψει την επόμενη ενημέρωση των iPhone. Πιο συγκεκριμένα αναμένεται να παρουσιαστεί το iOS 17, μαζί με τα iPadOS 17, tvOS 17, watchOS 10, and macOS 14 ή ακόμη και κάποιο καινούργιο hardware, όπως είναι το mixed-reality headset που ακούμε εδώ και χρόνια.

Εσείς θα ντύσετε τη συσκευή σας με το wallpaper της Apple; Πείτε μας στα σχόλια.

Tags: