iPhone: Νέα ένδειξη πως η Apple ετοιμάζει μοντέλα με μεγαλύτερες οθόνες

Γνωστός ρεπόρτερ έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά
28 Μαΐου 2023 20:14
iPhone: Νέα ένδειξη πως η Apple ετοιμάζει μοντέλα με μεγαλύτερες οθόνες

Στις αρχές του Μαΐου σας είχαμε ενημερώσει για τις τελευταίες πληροφορίες που θέλουν την Apple να μεγαλώνει τις οθόνες των μελλοντικών iPhone και πιο συγκεκριμένα με τα iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον αναλυτή Ross Young που ειδικεύεται στα panels, τα μοντέλα αυτά θα μπορούσαν να διαθέτουν οθόνες 6,3 και 6,9 ιντσών αντίστοιχα. Συγκριτικά, το iPhone 14 Pro έχει οθόνη με διαγώνιο 6.1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max είναι εξοπλισμένο με οθόνη των 6.7 ιντσών.

Τώρα, περισσότερο λάδι στη φωτιά ήρθε να ρίξει ο Mark Gurman. Πρόκειται για τον εξαιρετικά έμπιστο ρεπόρτερ του δημοσιογραφικού μέσου Bloomberg, ο οποίος αμέτρητες φορές στο παρελθόν έχει διαρρεύσει έγκυρες πληροφορίες για τα όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά στον αμερικανικό κολοσσό.

Με τη σειρά του, λοιπόν, ο Gurman επιβεβαίωσε πως αντίστοιχες πληροφορίες έχουν φτάσει στα αυτιά του. Όπως εξήγησε στο νεότερο "Power On" newsletter του, το σχέδιο της Apple είναι να αυξήσει το μέγεθος των οθονών των δύο iPhone "Pro" μοντέλων από τις 6,1 και τις 6,7 ίντσες αντίστοιχα, κατά "μερικά δέκατα της ίντσας διαγωνίως". Τα νέα αυτά μεγέθη που θα προκύψουν θα είναι τα μεγαλύτερα που έχουν υπάρξει ποτέ σε iPhone.

Ο Gurman σημείωσε ότι η αλλαγή αυτή θα κάνει τα high-end smartphones της Apple πιο ανταγωνιστικά σε σχέση με τις αντίστοιχες συσκευές που προσφέρει η Samsung. Μάλιστα, το κερασάκι στην τούρτα είναι πως η αύξηση θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει περισσότερο εσωτερικό χώρο για βελτιωμένο hardware, όπως καλύτερης τεχνολογίας κάμερα και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Για την ιστορία, πρόσφατα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και ένα render που έδειχνε πώς θα είναι εμφανισιακά το iPhone 16 Pro Max με την μεγαλύτερη οθόνη του. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα πατώντας εδώ.

Tags: